Amfipoli News: Έκτακτο – Νέοι πυροβολισμοί σε πολλά σημεία στην Ουτρέχτη – Συναγερμός στην Ολλανδία

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Έκτακτο – Νέοι πυροβολισμοί σε πολλά σημεία στην Ουτρέχτη – Συναγερμός στην Ολλανδία



Έναν άνδρα 37 ετών από την Τουρκία αναζητούν οι αστυνομικές αρχές της Ολλανδίας για την ένοπλη επίθεση σε Τραμ στην Ουτρέχτη. Από την επίθεση ένας άνδρας σκοτώθηκε και άλλοι επτά τραυματίστηκαν.
Η αστυνομία συνιστά προσοχή στους πολίτες ώστε να μην τον πλησιάσουν αν τον δουν αλλά να καλέσουν άμεσα τις αρχές.
Η φωτογραφία του Τούρκου δράστη
Νέοι πυροβολισμοί σε πολλά σημεία της πόλης
Ο αρχηγός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας ανακοίνωσε ότι υπάρχουν κι άλλες αναφορές για πυροβολισμούς σε διάφορα σημεία της Ολλανδικής πόλης, η οποία έχει τεθεί σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού.
Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος έχει διαφύγει. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι δράστες ήταν περισσότεροι από ένας που δίνουν μέχρι αυτή τη στιγμή οι Αρχές.
Η αστυνομία έδωσε οδηγίες στα σχολεία της Ουτρέχτης να κρατήσουν τις πόρτες τους κλειστές, ενώ αύξησε στο μέγιστο το επίπεδο της τρομοκρατικής απειλής σε όλη την επαρχία. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε πως με εντολή της αστυνομίας κλείνουν όλα τα τζαμιά της πόλης.
Οι αρχές στην Ουτρέχτη αύξησαν το επίπεδο συναγερμού στο υψηλότερο επίπεδο. Σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ, παρακολουθούνται με ιδιαίτερη προσοχή τα σημεία διέλευσης των συνόρων Βελγίου – Ολλανδίας



De politie vraagt u uit te kijken naar de 37-jarige Gökman Tanis (geboren in Turkije) in verband met het incident vanmorgen aan het in Utrecht.
Benader hem niet zelf maar bel direct de opsporingstiplijn 0800-6070

hellas-now.com
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου