Νησιώτικη συνταγή!!
ΥΛΙΚΑ
10 Κρεμμύδια ζεματισμένα και κομμένα στο μπλέντερ
300 γρ. τυρί φέτα
2 Αυγά
5 Κλαράκια δυόσμο
1 Φλιτζάνι του τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
1 Φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι
Αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
1 Κουτ. του γλυκού μαγ. σόδα
1 Κουτ. του γλυκού μπεικιν
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίστε και βράστε λίγο τα κρεμμύδια, 5-7 λεπτά από την ώρα που θα αρχίσει ο κοχλασμός είναι αρκετά.
Κόψτε τα στο μπλέντερ προσθέστε την φέτα σπασμένη με τα χέρια σας προσθέστε και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατέψτε πολύ καλά. Παίρνετε με δυο κουτάλια από το μείγμα και τηγανίζετε σε καυτό και μπόλικο λάδι αραβοσιτελαιο και σε βαθύ σκεύος .!!
Gogo Samiou προς "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου