ΥΛΙΚΑ
200 γρ σκληρό τυρί τσένταρ στο χονδρό μέρος του τρίφτη
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο αγελάδος
1/2 κούπα αλεύρι ανακατεμένο με 3/4 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα!!
1 κ σούπας γάλα
λίγο πιπέρι η κόκκινη πάπρικα ..!!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μουλτι όλα τα υλικά μαζί !!
Στο τέλος το γάλα!! Τα αλεθουμε όλα μαζί για λίγο!!
Μαζεύουμε την ζύμη την κάνουμε μια μπάλα την αφήνουμε σε καλά αλευρωμένη επιφάνεια και ρίχνουμε λίγο αλεύρι από πάνω !!
Αλευρώνουμε τον πλάστη μας και ανοίγουμε ένα λεπτό φύλλο πάχους μισό εκατοστό!!
Αρχίζουμε να κόβουμε με το μαχαίρι λωρίδες σαν τα πακοτινια!! Κάνουμε μια τρύπα στην μέση με οδοντογλυφιδα για να μην μας φουσκώσουν!!
Τα μεταφέρουμε σε αντικολλητικό χαρτί!!
Ψήνουμε για 8 λεπτά η μέχρι να ροδίσουν στους 180..!!
Gogo Samiou - "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου