Σπετσοφάι για σήμερα, χρώματα και αρώματα!!!
Λουκάνικο Δομοκού χωριάτικο
Το τσιγαρίζω πρώτα μόνο του σε ελαιόλαδο.
Μετά ρίχνω δυο κρεμμύδια, λίγο σκόρδο πιπεριές πολύχρωμες κομμένες σε χοντρά κομμάτια.
Ενα σφηνάκι κόκκινο κρασί.
Ένα φύλλο δάφνης
Αλατοπίπερο πάπρικα και το μυστικό λίγο μπούκοβο καυτερό.
Λίγη ντομάτα πελτές, νεράκι.
Το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 40 λεπτά περίπου.
Maria Kreminiwti προς Μπαχάρι και κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου