Ψωμί στην γάστρα χωρίς ζύμωμα
Σε μια λεκάνη:
2 φακελάκια μαγιά,
1 κουταλιά αλάτι κοφτή,
2 1/2 κούπες χλιαρό νερό και
4 1/2 κούπες αλεύρι για ο.χ
Ανακατεύουμε καλά με μια κουτάλα ξύλινη και αφήνουμε όλη νύχτα.
Προθερμαίνουμε στον φούρνο την γάστρα για 20 λεπτά στους 200.Ανοίγουμε ρίχνουμε το μείγμα και αλευρώνουμε ελαφρα
Ψήνουμε για 45λεπτά με κλειστό το καπάκι και περίπου αλλά 40 λεπτά χωρίς
Athena Kousta προς "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου