Amfipoli News: Δίχως τέλος η τουρκική προπαγάνδα στα σύνορα - Βάζουν τους μετανάστες να φωνάζουν «ζήτω η Τουρκία» (Βίντεο)

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Δίχως τέλος η τουρκική προπαγάνδα στα σύνορα - Βάζουν τους μετανάστες να φωνάζουν «ζήτω η Τουρκία» (Βίντεο)


Οι μετανάστες λαμβάνουν οδηγίες από μέλη τουρκικού τηλεοπτικού συνεργείου
Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η τουρκική προπαγάνδα στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.
Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, μια ομάδα νεαρών μεταναστών έχει συγκεντρωθεί σε σημείο που απέχει λίγο μόλις μέτρα από την τουρκική πλευρά των συνόρων με την Ελλάδα στις Καστανιές.
Έχοντας λάβει οδηγίες από μέλη τηλεοπτικού συνεργείου, οι μετανάστες επιφημούν το τουρκικό κράτος φωνάζοντας όλοι μαζί «Τουρκία, Τουρκία», ενώ ο ρεπόρτερ πέφτει στο έδαφος ώστε να μην φαίνεται στο πλάνο, έχοντας όμως δίπλα του το μικρόφωνο, προκειμένου να ακούγονται καθαρά οι φωνές των μεταναστών.
Μόλις το τηλεοπτικό γύρισμα τελειώνει, όπως φαίνεται στις εικόνες που καταγράφηκαν με κινητό τηλέφωνο, οι μετανάστες αγκαλιάζουν και φιλάνε τον Τούρκο ρεπόρτερ, ενώ στο βάθος μπορείτε να παρατηρήσετε τις φωτιές και τους καπνούς από την ανταλλαγή δακρυγόνων στο φυλάκιο των Καστανιών.
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Μετανάστες συνεννοούνται με Τούρκους αστυνομικούς πριν τη «μάχη»

Νωρίτερα, το «φως» είδε άλλο βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στον Έβρο, στο οποίο καταγράφονται μετανάστες να συγκεντρώνονται γύρω από Τούρκους αστυνομικούς με φανερές κινήσεις και χειρονομίες συνεννόησης.
newpost.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου