Amfipoli News: Ζύμη Πασπαρτού για όλες τις χρήσεις (Επαγγελματική συνταγή)

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Ζύμη Πασπαρτού για όλες τις χρήσεις (Επαγγελματική συνταγή)


Ένα ζυμάρι που κάνει σχεδόν για τα πάντα!!!
Όπως φοβερά πεϊνιρλί, πίτσα, κρουασάν και άλλες πολλές συνταγές!!!

Υλικά
350 γρ γάλα
9 γρ ξηρή μαγιά
1,5 κτγ αλάτι
1 κτγ ζάχαρη
1 αυγό
650 γρ αλεύρι Γ.Ο.Χ
65 γρ βούτυρο

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα, την μαγιά, το αυγό, την ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο και πλάθουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη.
Την ζύμη αυτην τη χρησιμοποιούμε για όλες τις συνταγές μας όπως πίτσα, κρουασάν, πεινερλί ή σε ότι άλλο εμείς θέλουμε.
Μπορούμε και να την αποθηκεύσουμε στην κατάψυξη και να την χρησιμοποιήσουμε άλλη μέρα αφού πρώτα την ξεπαγώσουμε φυσικά.
Είναι μια υπέροχη ζύμη που θα την χρησιμοποιείτε σε όλες σας τις συνταγές!
Καλή σας επιτυχία

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου