Amfipoli News: O γκουρού της Νέας Τάξης ο Bill Gates όλως τυχαίως είχε προειδοποιήσει για μια επερχόμενη πανδημία.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

O γκουρού της Νέας Τάξης ο Bill Gates όλως τυχαίως είχε προειδοποιήσει για μια επερχόμενη πανδημία.



Σε συνέντευξή του το 2018 στη Βοστώνη ο γκουρού της Νέας Τάξης ο Bill Gates όλως τυχαίως επίσης είχε προειδοποιήσει σε σιβυλλικούς τόνους για μια επερχόμενη πανδημία.

“Πριν 2 χρόνια σε μια συνέντευξη που εμφανίζεται σήμερα προφητική ο Bill Gates πίεζε τον Πρόεδρο Trump να επενδύσει στις τεχνολογίες για ν΄απαντήσει σε μια ενδεχόμενη πανδημία”,υπενθυμίζει το Statnews, ένα αμερικάνικο site πληροφοριών εξειδικευμένο στην Υγεία. 

Στη συνέντευξη vidéo στο médiaen τον Απρίλη του 2018, ο δισεκατομμυριούχος πλέον ιδρυτής της εταιρείας Microsoft ανέφερε την έλλειψη προετοιμασίας των ΗΠΑ έναντι του κινδύνου της πανδημίας.« Όταν ήμουν μικρός η καταστροφή που φοβόμασταν περισσότερο ήταν ένας πυρηνικός πόλεμος», αρχίζει ο ιδρυτής της Microsoft. 

« Αλλά αν κάτι σκοτώσει πάνω από 10.000.000 άτομα τις επόμενες δεκαετίες θα είναι πιθανότερα ένας ιός πολύ μεταδόσιμος παρά ένας πόλεμος […] Έχουμε επενδύσει πολλά στην πυρηνική αποτροπή και πολύ λίγα σε ένα σύστημα για την συγκράτηση των επιδημιών. Δεν είμαστε έτοιμοι.”Ο Bill Gates είχε χαρακτηρίσει την επερχόμενη πανδημία πλανητική.« Φανταστείτε έναν άλλον ιό με τον οποίο τα μολυσμένα άτομα θα νιώθουν αρκετά καλά για να πάρουν το αεροπλάνο ή να πάνε στο σούπερ μάρκετ. […]]



Άλλες μεταβλητές θα έκαναν τα πράγματα χίλιες φορές χειρότερα:για π.χ ένας ιός ικανός να μεταδίδεται μέσα στον αέρα όπως η ισπανική γρίπη του 1918. »
Είχε πει: “όταν επέλθει μια επιδημία οι κυβερνήσεις που προετοιμάστηκαν και έκαναν προσομοιώσεις είναι καλύτερα εξοπλισμένες για να λάβουν αποφάσεις που τους αναλογούν.’’Τόνιζε “είναι αξιοπερίεργο ότι ο κόσμος δεν κάνει περισσότερα για να αντιμετωπίσει αυτόν τον κίνδυνο”..
“Λέμε να κάνουμε περισσότερα σχετικά με επιδημίες καταγεγραμμένες όπως η Ebola ή η Zika αλλά στην πραγματικότητα η παρακολούθηση παραμένει πολύ μέτρια. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να νιώθουμε ικανοποιημένοι με το να ξοδεύουμε ένα μικροσκοπικό απαραίτητο προυπολογισμό για να προετοιμαστούμε για μια επιδημία’’.


dimpenews.com
Διαβάστε επίσης:



1 σχόλιο :

  1. Και;; είπε τίποτα παράξενο ο άνθρω πος; Χρόνια και ζαμάνια λένε και λένε διάφοροι ειδικοί και μη για την πιθανότητα αυτή. Το πήρε σοβσρά ποτέ η Ανθρωπότητα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή