ΥΛΙΚΑ
4 αυγά
1 κεσέ γιαούρτι
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι λάδι
2 βανίλιες
400 γρ φαρίνα απ
Εκτέλεση:
Χτυπάω τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτω τις βανίλιες, το λάδι, το γιαούρτι, και τα χτυπάω όλα μαζί. Προσθέτω τη μαρίνα και ανακατεύω.
Βάζω σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνω για 3/4 Στους 180 βαθμούς. Μόλις κρυώσει ρίχνω το σιρόπι (3 φλυτζάνια ζάχαρη 2 νερό) .
Γαρνίρομαι με ότι μας αρέσει. Εγώ έβαλα κερασάκι το οποίο το έκανα μόνη μου!
syntages.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου