Παγωτό σοκολάτας: Θέλετε να κάνετε ένα υπέροχο παγωτό, μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει; Τότε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τη συνταγή, η οποία βρίσκεται παρακάτω.
Υλικά συνταγής
– 500 ml φυτική κρέμα γάλακτος
– 300 γραμμάρια φυτική πραλίνα
– 300 γραμμάρια φυτική πραλίνα
Εκτέλεση συνταγής
– Παίρνουμε ένα μπολ.
– Ρίχνουμε μέσα στο μπολ, 500 ml φυτική κρέμα γάλακτος.
– Χτυπάμε την φυτική κρέμα γάλακτος, με μίξερ, μέχρι εκείνη να γίνει μία μαλακή σαντιγί.
– Παίρνουμε τη συσκευασία από τη φυτική πραλίνα των 300 γραμμαρίων και ανοίγω το καπάκι της.
– Στη συνέχεια, τοποθετώ τη συσκευασία από τη φυτική πραλίνα στο φούρνο μικροκυμάτων.
– Προσπαθήστε να ζεστάνετε την πραλίνα σας για περίπου 30 δευτερόλεπτα.
– Στη συνέχεια παίρνετε τη συσκευασία από την πραλίνα και την τοποθετείτε στο μπολ, με τη σαντιγί.
– Έπειτα, ξεκινάτε να ανακατεύεται καλά, το μείγμα που υπάρχει μέσα στο μπολ σας.
– Συνεχίζετε το ανακάτεμα, μέχρι το μείγμα σας να πάρει το χρώμα της πραλίνας.
– Ακολούθως, παίρνετε ένα καινούριο μπολάκι και τοποθετείται σε αυτό, το μείγμα από το παγωτό σας.
– Απλώνετε καλά, το μείγμα, στο μπολ σας.
– Τοποθετείτε, το παγωτό σας, στο ψυγείο για χρονική διάρκεια τουλάχιστον έξι ωρών.
– Το παγωτό σας είναι έτοιμο για κατανάλωση.
– Ρίχνουμε μέσα στο μπολ, 500 ml φυτική κρέμα γάλακτος.
– Χτυπάμε την φυτική κρέμα γάλακτος, με μίξερ, μέχρι εκείνη να γίνει μία μαλακή σαντιγί.
– Παίρνουμε τη συσκευασία από τη φυτική πραλίνα των 300 γραμμαρίων και ανοίγω το καπάκι της.
– Στη συνέχεια, τοποθετώ τη συσκευασία από τη φυτική πραλίνα στο φούρνο μικροκυμάτων.
– Προσπαθήστε να ζεστάνετε την πραλίνα σας για περίπου 30 δευτερόλεπτα.
– Στη συνέχεια παίρνετε τη συσκευασία από την πραλίνα και την τοποθετείτε στο μπολ, με τη σαντιγί.
– Έπειτα, ξεκινάτε να ανακατεύεται καλά, το μείγμα που υπάρχει μέσα στο μπολ σας.
– Συνεχίζετε το ανακάτεμα, μέχρι το μείγμα σας να πάρει το χρώμα της πραλίνας.
– Ακολούθως, παίρνετε ένα καινούριο μπολάκι και τοποθετείται σε αυτό, το μείγμα από το παγωτό σας.
– Απλώνετε καλά, το μείγμα, στο μπολ σας.
– Τοποθετείτε, το παγωτό σας, στο ψυγείο για χρονική διάρκεια τουλάχιστον έξι ωρών.
– Το παγωτό σας είναι έτοιμο για κατανάλωση.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου