ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
4 κουτ. σούπας Kerrygold Regato Classic τριμμένο
1 ½ φλιτζάνι τρυφερά φύλλα ρόκας κομμένη σε μέτρια κομμάτια
1 φλιτζάνι μαϊντανός κομμένος σε μέτρια κομμάτια
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουτ. σούπας ξίδι λευκό
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο (ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω)
2 κουτ. σούπας κουκουναρόσπορους
1 πακέτο ταλιατέλες
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
15 ντοματίνια
αλάτι, πιπέρι
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
Kerrygold Regato Classic τριμμένο και σε φλούδες
μερικά τρυφερά φυλλαράκια ρόκας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Βράζετε τις ταλιατέλες σε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα αλατισμένο νερό al dente σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.
Στο μεταξύ, ρίχνετε στο μπλέντερ το τριμμένο Kerrygold Imokilly Regato Classic, τη ρόκα, τον μαϊντανό, το ξίδι, το ελαιόλαδο, το κουκουνάρι και λίγο αλατοπίπερο.
Πολτοποιείτε όλα τα υλικά και αφού δοκιμάσετε, διορθώνετε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό σκεύος και σοτάρετε τα ντοματίνια μέχρι να ζεσταθούν και να ζαρώσει λίγο η φλούδα τους.
Στραγγίζετε τις ταλιατέλες και αφού τις ξαναρίξετε στην κατσαρόλα, προσθέτετε τη σάλτσα της ρόκας και ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε αμέσως σε πιάτα, προσθέτοντας σε κάθε πιάτο μερικά ντοματίνια και μερικά φύλλα ρόκας.
Πασπαλίζετε με επιπλέον Kerrygold Imokilly Regato Classic τριμμένο και σε φλούδες.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου