Amfipoli News: Ζωντανά από το Παρίσι. Οι Παριζιάνοι εναντίον του νέου Παγκόσμιου Νομοσχεδίου Ασφαλείας και Ισλαμοφοβίας.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Ζωντανά από το Παρίσι. Οι Παριζιάνοι εναντίον του νέου Παγκόσμιου Νομοσχεδίου Ασφαλείας και Ισλαμοφοβίας.



Οι Παριζιάνοι συγκεντρώφηκαν σήμερα Σάββατο, για να παρελάσουν ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για την παγκόσμια ασφάλεια και την ισλαμοφοβία.

Το νομοσχέδιο παρουσιάστηκε πρόσφατα στη γαλλική Βουλή και ζητά περισσότερη προστασία για τους αστυνομικούς. Ο νόμος στην τωρινή του μορφή καθιστά παράνομη τη διάδοση εικόνων στις οποίες μπορούν να αναγνωριστούν προσωπικά αστυνομικοί, μεταξύ άλλων.

Η προτεινόμενη νομοθεσία υποστηρίζεται από τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και αντιτίθεται σε δημοσιογράφους και ομάδες πολιτικών δικαιωμάτων, οι οποίοι λένε ότι παραβιάζει την ελευθερία του Τύπου..

Οι μουσουλμανικές ενώσεις θα ενταχθούν στο συλλαλητήριο, διαδηλώνοντας κατά του αποκαλούμενου ′′ νομοσχεδίου κατά του διαχωρισμού ′′ που στοχεύει ομάδες που θεωρούνται εχθρικές προς τη Γαλλική Δημοκρατία, συμπεριλαμβανομένης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Οι αντίπαλοι λένε ότι το νομοσχέδιο τροφοδοτεί αντι-μουσουλμανικό συναίσθημα.

 
Ο χρήστης  Ruptly
 είναι τώρα live.
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου