Amfipoli News: Ο Κούγιας και η υπόθεση Λιγνάδη

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Ο Κούγιας και η υπόθεση Λιγνάδη

 


Ο μονίμως υπερφίαλος και θορυβώδης Κούγιας, είδε πως η υπόθεση Λιγνάδη έχει δημοσιότητα και ενδεχομένως πολιτικά οφέλη, για όποιον δικηγόρο πάει κόντρα στο κοινό περί δικαίου αίσθημα και τολμήσει να υπερασπιστεί τον επαίσχυντο παιδεραστή και όρμησε. 

Δεν έχασε την ευκαιρία και δήλωσε παρών. 

Έκανε τα πάντα για ν’ αναλάβει κι αυτή την υπόθεση κι ας έσκιζε τα ιμάτιά του μέχρι πρότινος, ότι τους μόνους που δεν θα υπερασπιζόταν ποτέ, ήταν τους παιδεραστές. 

Ακόμη και τη δήλωση πως αν έκαναν κάτι τέτοιο στα δικά του παιδιά, θα τους έκοβε τα «καλαμπαλίκια», την έκανε γαργάρα. 

Βλέπετε, ο Λιγνάδης δεν είναι όποιος κι όποιος παιδεραστής. Ανήκει στους εκλεκτούς της Αθηναϊκής Ελίτ, όπου όλοι ήξεραν τα αίσχη του κι όλοι έκαναν τα στραβά μάτια στα εγκλήματά του, αρκεί να είχαν μια θέση στο στενό ή ευρύ κύκλο γνωριμιών του. 

Όταν είσαι ο κολλητός των πρώτων της χώρας, τότε δεν μπορεί στη δύσκολη στιγμή να λείπει ο Κούγιας από το πλευρό σου. Ακόμη κι αν η κοινωνία κατακρίνει το συγκεκριμένο δικηγόρο γι’ αυτή του την επιλογή, να υπερασπιστεί αυτό το τέρας, ελπίζει να του αναγνωρίσουν τη θυσία που κάνει, οι πρώτοι των πρώτων. 

Δεν έχασε στιγμή κι άρχισε να τσαμπουνάει δημόσια διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, περί αδικημένου και παρεξηγημένου Λιγνάδη και περί δικογραφίας κενής περιεχομένου και έλλειψη ενοχοποιητικών στοιχείων, αλλά και καταθέσεων. Όπως επίσης και περί αδικοχτυπημένης Μενδώνη, από σκοτεινές δυνάμεις επιχειρηματικών συμφερόντων.    

Το καλό είναι ότι οι δικαστές τον γνωρίζουν καλά και δεν λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψη τους όλες αυτές τις παρλάτες που αμολάει για να δημιουργήσει εντυπώσεις. 

Μένει να δούμε, αν τουλάχιστον αυτή την υπόθεση θα την πάει μέχρι τέλους ή θα την εγκαταλείψει αφού κοπάσει ο θόρυβος των πρώτων ημερών και σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου