Amfipoli News: Ισχυρή έκρηξη στην Καστοριά ισοπέδωσε τετραώροφο ξενοδοχείο

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Ισχυρή έκρηξη στην Καστοριά ισοπέδωσε τετραώροφο ξενοδοχείο



  Έκρηξη στην Καστοριά: Τεράστια καταστροφή έλαβε χώρα στην Καστοριά. Αυτό, διότι ένα ξενοδοχείο εξαφανίστηκε από το χάρτη. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ονομάζεται «Τσάμης». Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή, που δεν έμεινε τίποτα όρθιο από το συγκεκριμένο κατάλυμα. Αναλυτικότερα:

Έκρηξη στην Καστοριά: Τι αναφέρεται στο ρεπορτάζ

Πολλές εικόνες είναι αυτές, οι οποίες σοκάρουν στην πόλη της Καστοριάς. Οι συγκεκριμένες εικόνες αφορούν την έκρηξη στο εμβληματικό ξενοδοχείο «Τσάμης», το οποίο στην κυριολεξία ισοπεδώθηκε. Αυτό, διότι δεν έμεινε τίποτα όρθιο.

Λίγο μετά τις 1:30 τα ξημερώματα ακούστηκε ένα τεράστιο μπαμ στην περιοχή της Καστοριάς. Έτσι, η ξενοδοχειακή μονάδα με δυνατότητα 80 κλίνες ουσιαστικά εξαφανίστηκε από το χάρτη. Αντίθετα, το μόνο που έμεινε από την έκρηξη ήταν μόνο συντρίμμια.

Γυαλιά, θραύσματα, μεταλλικά αντικείμενα του ξενοδοχείου διασκορπίστηκαν σε ακτίνα τουλάχιστον 80 μέτρων ενώ ευτυχώς δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.

Στο σημείο έφτασαν οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καστοριάς, ενώ άνδρες της αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή προληπτικά για λόγους ασφαλείας.

Η δήλωση του ιδιοκτήτη στην τηλεόραση του «ANT1»

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, μιλώντας στον «ΑΝΤ1» αποκάλυψε πως οι εγκαταστάσεις με το υγραέριο που είναι έξω από το κατάλυμα δεν είχαν πάθει κάτι, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπήρχε διαρροή εντός του ξενοδοχείο που εδώ και ένα χρόνο λόγω κορονοϊού ήταν κλειστό.

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου