Amfipoli News: Μετά το Ισραήλ και η Μεγάλη Βρετανία περιγράφει τα εμβόλια σαν «κουτσές πάπιες»

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Μετά το Ισραήλ και η Μεγάλη Βρετανία περιγράφει τα εμβόλια σαν «κουτσές πάπιες»

 


Ανυπολόγιστες οι ευθύνες των Θεοδωρίδου-Τσιόδρα για το σκοτεινό μονοπάτι που οδηγούν έναν μεταρρυθμιστή πρωθυπουργό

Νέα βόμβα για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων αυτή τη φορά από το Ηνωμένο Βασίλειο το οποίο έρχεται να επικροτήσει τις πρόσφατες έρευνες που παρουσιάσθηκαν από το Υπ. Υγείας του Ισραήλ. Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του Guardian μετά από μελέτη που έγινε σε εκατοντάδες άτομα τα προστατευτικά αντισώματα μπορούν να μειωθούν σημαντικά εντός εβδομάδων από τη δεύτερη λήψη εμβολίων.

By The Clockwork Orange Times Team

Καλούμε λοιπόν την κ. Μαρία Θεοδωρίδου που είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμού να ομιλεί λιγότερο, να μελετά σε βάθος, να συμβουλεύει με ασφάλεια. Καλούμε τον καθηγητή Τσιόδρα να αναλάβει τις ευθύνες του τόσο απέναντι στην κοινωνία η οποία μετράει ήδη πάνω από 12.000 νεκρούς όσο και απέναντι στη κυβέρνηση. Ο κ. Τσιόδρας λοιπόν καλείται εκ των πραγμάτων να δώσει όσο είναι καιρός απαντήσεις σε αυτονόητα ερωτήματα που προκύπτουν όπως>

-Από τη στιγμή που έχουν περάσει 6 μήνες από τον Ιανουάριο του 2021 που οι κ.κ. Μητσοτάκης και Τσίπρας έλαβαν τις δεύτερες δόσεις του εμβολίου της Pfizer πότε θα πρέπει να κάνουν ενισχυτική ώστε να μην κινδυνεύει η ζωή τους;

-Πόσες ενισχυτικές πρέπει να κάνουν στο όνομα της Επιχείρησης Ελευθερία τώρα που τα αντισώματα των πλήρως εμβολιασθέντων αποδεικνύονται κουτσές πάπιες μετά από την παρέλευση ολίγων εβδομάδων;

-Μήπως ο πρωθυπουργός και ο κ. Τσίπρας (όπως επίσης και οι λοιποί εμβολιασθέντες) θα πρέπει να κυκλοφορούν με μία σύριγγα στη κωλότσεπη και να βαράνε κάθε τόσο;

-Δώστε τις απαντήσεις ΤΩΡΑ κ. Τσιόδρα καθώς τα νέα από το Ισραήλ και τη Μεγάλη Βρετανία προμηνύουν εφιαλτικές εξελίξεις και στη χώρα μας. Βάλατε 5 εκατ. Έλληνες να εμβολιαστούν για να τους πείτε στη συνέχεια ότι σε λίγες εβδομάδες μετά τη 2η δόση θα έχουν κλατάρει τα αντισώματά τους και θα πρέπει να έλθει η τρίτη δόση να τα ενισχύσει! Και όταν σε μερικές εβδομάδες τα αντισώματα της 3ης δόσης θα έχουν κλατάρει θα πάμε για την 4η δόση, ε; Πόσες δόσεις για τη διαβόητη Επιχείρηση Ελευθερίας κα Θεοδωρίδου και κε Τσιόδρα;

-Κε Τσιόδρα και κα Θεοδωρίδου, δεν έχετε κανένα δικαίωμα ασάφειας και ομίχλης. Αρκετά με τις τηλεοπτικές παρελάσεις σας. Ο χρόνος όπως δείχνει το Ισραήλ και η Μεγάλη Βρετανία δεν είναι με το μέρος σας. Παγιδέψατε έναν Πρωθυπουργό ο οποίος ήταν η τελευταία μας ελπίδα να μεταρρυθμίσει αυτό το κράτος σε ένα εφιαλτικό και σκοτεινό μονοπάτι. Οι λέξεις εφιαλτικό και σκοτεινό είναι τόσο ανήμπορες να περιγράψουν την πραγματικότητα για την οποία οι ευθύνες σας δεν χωράνε στο κενό που καλύπτουν τα διαστημόπλοια του Μπράνσον και του Μπέζος. Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο Biden στους Αμερικανούς και γιατί το λέει. Μας ενδιαφέρει όμως τι λένε οι επιστήμονες των πιο εμβολιασμένων χωρών όπως είναι το Ισραήλ και η Μεγάλη Βρετανία αλλά και οι πολιτικοί ηγέτες αυτών των χωρών.

Πάμε να δούμε τι μεταδίδει σήμερα ο Guardian>

Η πτώση των αντισωμάτων μετά τον εμβολιασμό αναμένεται και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι άνθρωποι είναι πιο ευάλωτοι σε ασθένειες, αλλά οι ερευνητές ανησυχούν ότι εάν οι μειώσεις επιμένουν, η αποτελεσματικότητα των εμβολίων μπορεί να μειωθεί.

Η μελέτη του UCL (University College London) Virus Watch διαπίστωσε ότι αντισώματα που δημιουργήθηκαν από δύο δόσεις των εμβολίων Oxford / AstraZeneca και Pfizer / BioNTech άρχισαν να εξασθενίζουν μόλις έξι εβδομάδες μετά τη δεύτερη λήψη, σε ορισμένες περιπτώσεις μειώθηκαν περισσότερο από 50% σε διάστημα 10 εβδομάδων.

Οι ερευνητές τονίζουν ότι και τα δύο εμβόλια είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά έναντι του Covid, αλλά λένε ότι τα ευρήματα υποστηρίζουν σχέδια για μια αναμνηστική εκστρατεία αυτό το φθινόπωρο, ειδικά για όσους εμβολιάστηκαν νωρίς και με το πλάνο της Οξφόρδης / AstraZeneca.

«Γνωρίζουμε ότι τα επίπεδα των αντισωμάτων ξεκινούν υψηλά και μειώνονται σημαντικά», δήλωσε ο καθηγητής Rob Aldridge, επιδημιολόγος μολυσματικής νόσου στο University College London. «Ανησυχούμε ότι εάν συνεχίσουν να πέφτουν με τον ρυθμό που έχουμε δει, τα προστατευτικά αποτελέσματα των εμβολίων θα αρχίσουν επίσης να μειώνονται και το μεγάλο ερώτημα είναι, πότε θα συμβεί αυτό;»

Οι ενδιάμεσες συμβουλές της μεικτής επιτροπής εμβολιασμού και ανοσοποίησης (JCVI) τον προηγούμενο μήνα ενθάρρυναν το NHS να προετοιμαστεί για ένα αναμνηστικό πρόγραμμα το φθινόπωρο, αλλά δεν έχει ληφθεί τελική απόφαση για το αν θα προχωρήσει. Δεν είναι σαφές εάν η προστασία από τα εμβόλια έχει εξασθενήσει αρκετά ώστε να δικαιολογεί ενισχυτές και πολλοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι δόσεις χρειάζονται πιο επειγόντως σε άλλες χώρες.

Η ομάδα UCL ανέλυσε αίμα από 605 εμβολιασμένους ανθρώπους κυρίως στα 50 και 60 τους. Διαπίστωσαν ότι τα επίπεδα των αντισωμάτων διέφεραν ευρέως μεταξύ των ασθενών, αλλά μια διπλή δόση Pfizer / BioNTech έτεινε να παράγει πολύ περισσότερα αντισώματα κατά του ιού του κορανοϊού από τις δύο λήψεις του εμβολίου Oxford / AstraZeneca.

Τρεις έως έξι εβδομάδες μετά τον πλήρη εμβολιασμό με Pfizer, τα επίπεδα αντισωμάτων ήταν συνήθως περίπου 7.500 μονάδες ανά χιλιοστόλιτρο (ml), αλλά έπεφταν στις 3.320 μονάδες ανά ml μετά από 10 εβδομάδες. Για το AstraZeneca, τα επίπεδα αντισωμάτων κορυφώθηκαν σε περίπου 1.200 μονάδες ανά ml και συνήθως μειώθηκαν σε 190 μονάδες ανά ml μετά από 10 εβδομάδες. Από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων σε μια επιστολή προς το Lancet, οι ερευνητές έχουν δει την ίδια τάση σε 4.500 συμμετέχοντες στη μελέτη.

Ενώ τα επίπεδα αντισωμάτων είναι σημαντικά για την προστασία, το ανοσοποιητικό σύστημα έχει άλλες άμυνες που συσσωρεύονται μετά τη μόλυνση ή τον εμβολιασμό. Είναι φυσιολογικό τα επίπεδα αντισωμάτων να μειώνονται με την πάροδο του χρόνου και το ανοσοποιητικό σύστημα να «θυμάται» τη μόλυνση με κύτταρα Β μνήμης. Σε περίπτωση εισβολής του ιού, αυτά τα κύτταρα προκαλούν γρήγορα αντισώματα που στοχεύουν στον ιό. Περαιτέρω προστασία προέρχεται από τα Τ κύτταρα, τα οποία καταστρέφουν τα μολυσμένα κύτταρα και περιορίζουν τη σοβαρότητα της νόσου.


«Τα αντισώματα δεν είναι το τέλειο μέτρο κατά του κινδύνου. Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει ένας μαγικός αριθμός, πέρα από τον οποίο ο κίνδυνος μόλυνσης ή νοσηλείας γίνεται σημαντικός », δήλωσε ο Aldridge. «Πιστεύουμε όμως ότι αυτά τα δεδομένα υποστηρίζουν την υπόθεση JCVI για ενισχυτικές δόσεις (!) με προτεραιότητα για τους κλινικά ευάλωτους, τους άνω των 70, και όλους τους ανθρώπους που ζουν σε οικιακές φροντίδες για ηλικιωμένους ενήλικες.
Τα ευρήματα έχουν εξεταστεί από το JCVI, αλλά είναι απίθανο να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις συζητήσεις σχετικά με τις ενισχυτικές δόσεις. Η απώλεια αντισωμάτων είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι τα εμβόλια μπορεί να εξαντληθούν με την πάροδο του χρόνου, αλλά δεν λέει πότε έρχεται αυτό το σημείο.

(Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…)

Οι αρχές δημόσιας υγείας δεν θα γνωρίζουν με βεβαιότητα έως ότου άτομα που είχαν τις δεύτερες βολές τους νωρίς στο ξεκίνημα να εμφανιστούν στα νοσοκομεία (!!!)

Αναμένεται μια απόφαση για το αναμνηστικό πρόγραμμα προτού συμβεί αυτό.

«Η εξασθένιση των αντιδράσεων αντισωμάτων με την πάροδο του χρόνου μπορεί να υποστηρίξει στρατηγικές ενίσχυσης, ειδικά στη ρύθμιση ενός τρίτου κύματος στο Ηνωμένο Βασίλειο με παραλλαγή Delta, όπου τα επεισόδια μόλυνσης είναι πλέον κοινά μετά από δύο δόσεις εμβολίου-παρότι δλδ έχουν εμβολιαστεί πλήρως», δήλωσε ο καθηγητής Eleanor Barnes, ηπατολόγος στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. “Ωστόσο, ακόμη και με τα επίπεδα αντισωμάτων που εξασθενίζουν, τα κύτταρα Β της μνήμης και τα Τ κύτταρα μπορεί να προστατεύσουν καλά από σοβαρές ασθένειες.”

Ωστόσο, είπε ότι η παροχή ενισχυτών θα ήταν ιδανικά βασισμένη σε περισσότερα στοιχεία, καθώς η ανάγκη τους στο Ηνωμένο Βασίλειο «πρέπει να εξισορροπηθεί με τη δίκαιη χορήγηση πρώτων και δεύτερων δόσεων εμβολίου παγκοσμίως».

Ο καθηγητής Matthew Snape, ένας εμβολιολόγος στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, δήλωσε: «Μελέτες όπως αυτές δεν παρέχουν από μόνες τους αποδεικτικά στοιχεία για την εξασθένιση της προστασίας από τα εμβόλια, αλλά είναι πραγματικά σημαντικές για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τι συμβαίνει εάν μελέτες με βάση τον πληθυσμό έδειξαν κάποια πτώση προστασίας με αυξανόμενο χρόνο από την ανοσοποίηση.

«Αναμένεται μείωση των αντισωμάτων στο αίμα μετά την ανοσοποίηση και δεν αντιστοιχεί απαραίτητα σε αυξημένο κίνδυνο νόσου. Η προστασία έναντι της λοίμωξης θα μπορούσε κάλλιστα να εξαρτάται από το εάν υπάρχουν αντισώματα στην αναπνευστική επένδυση ή όχι και η προστασία από την σοβαρή ασθένεια μετά από μόλυνση μπορεί να παρέχεται από Τ κύτταρα.

“Ωστόσο, είναι σαφές ότι η συνεχιζόμενη προστασία από τα εμβόλια για μήνες έως χρόνια μετά την ανοσοποίηση δεν μπορεί να θεωρηθεί, εξ ου και η σημασία της συνεχιζόμενης επαγρύπνησης για οποιαδήποτε αύξηση των πρωτοποριακών λοιμώξεων.”

ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ> ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ Η ΠTΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Aπό τη πιο επίσημη πηγή, το Υπ. Υγείας του Ισραήλ τα νέα που θα προκαλούν παγκόσμια αμηχανία για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer.

Τα προκαταρκτικά δεδομένα από μια ανάλυση που διεξήχθη από το Υπουργείο Υγείας δείχνουν 42% μείωση στην προστασία του εμβολίου από λοιμώξεις και έως 60% από σοβαρές ασθένειες μεταξύ των εμβολιασμένων Το Ισραήλ εξετάζει τη 3η αναμνηστική βολή για όλους τους άνω των 65.
Το Ισραήλ ανέφερε την Τρίτη μια απότομη μείωση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου κορανοϊού Pfizer / BioNTech αφού έλαβε δεδομένα από μια πρόσφατη ανάλυση.
Αξιωματούχοι υγείας παρουσίασαν τα ευρήματά τους κατά τη διάρκεια συνάντησης της ομάδας διαχείρισης επιδημιών του υπουργείου τη Δευτέρα το βράδυ, η οποία έδειξε ότι η προστασία από μολύνσεις από κοροναϊούς μεταξύ εμβολιασμένων ατόμων μειώθηκε κατά 42% από την έναρξη της επιχείρησης εμβολιασμού στο Ισραήλ.
Επιπλέον, η προστασία από σοβαρές ασθένειες κατέγραψε επίσης απότομη πτώση έως και 60% μεταξύ εκείνων που εμβολιάστηκαν στα αρχικά στάδια της διάθεσης του εμβολίου.

Η νέα μελέτη-βόμβα λοιπόν που παρουσίασε το Υγ. Υγείας του Ισραήλ -μετά από τη πρόσφατη που ήθελε την αποτελεσματικότητα του εμβολίου να πέφτει στο 64% έναντι της μετάλλαξης Delta- αναφέρει ότι η προστασία από σοβαρές ασθένειες COVID-19 μειώθηκε στο 80% ή στο 50% για άτομα άνω των 60 ετών! Δηλαδή στις κατ΄εξοχήν ηλικίες που είχε εστιαστεί η αρχική χρήση του εμβολίου.

Οι δύο απανωτές μελέτες-βόμβες προκαλούν παγκόσμια αίσθηση και πιστώνονται στον νέο Πρωθυπουργό Naftali Bennett ο οποίος εμφανίζεται να αναζητεί το Ιερό Δισκοπότηρο του τι πραγματικά συμβαίνει με τα εμβόλια mRNA και ειδικά με το εμβόλιο των BionTech/Pfizer.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάσθηκαν πρόσφατα σε μια συνεδρίαση του Υπουργείου Υγείας υψηλού επιπέδου, η αποτελεσματικότητα της ανοσοποίησης στην πρόληψη σοβαρών ασθενειών ανέρχεται τώρα στο 80% για τον γενικό πληθυσμό και στο 50% για τους ηλικιωμένους.

Ο εθνικός ερευνητικός οργανισμός του Ισραήλ για την επιδημιολογία, το Ινστιτούτο Gertner, διεξήγαγε την έρευνα και ο Δρ Amit Huppert από τη μονάδα βιο-στατιστικής του είπε στους Times του Ισραήλ ότι οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής πρέπει να δώσουν προσοχή.

Η κυβέρνηση «δεν πρέπει να πανικοβληθεί αλλά πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη τα δεδομένα, καθώς είναι μια προειδοποίηση που δεν πρέπει να αγνοηθεί», είπε. «Οι περισσότεροι από εμάς δεν πίστεψαν ότι πριν από ένα μήνα θα μπορούσαμε να είμαστε σε αυτήν την κατάσταση».

Πρόσθεσε ότι οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής δεν έδωσαν αρκετή προσοχή σε δεδομένα σχετικά με την παραλλαγή Alpha που εμφανίστηκαν στη Βρετανία και εξαπλώθηκαν γρήγορα στο Ισραήλ στις αρχές του 2021.

(Σημειώνουμε ότι 15 από τα 20 άτομα που πέθαναν στο Ισραήλ αυτόν τον μήνα από κοροναιό (από την αρχή του Ιουλίου έως χθες 21 Ιουλίου 2021) είχαν εμβολιαστεί πλήρως.)

Αλλά καθώς οι αριθμοί πυροδοτούν ανησυχία μεταξύ των Ισραηλινών, ακόμη και ο κορυφαίος ειδικός σύμβουλος της κυβέρνησης για το coronavirus αμφισβήτησε την ακεραιότητά τους. Η προσέγγιση που ακολουθήθηκε θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα «φρικτά στρεβλωμένο» αποτέλεσμα, υποστήριξε ο καθηγητής Ran Balicer, πρόεδρος της εθνικής ομάδας εμπειρογνωμόνων του Ισραήλ για το COVID-19.

«Οποιαδήποτε προσπάθεια να εξαχθούν συμπεράσματα για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου έναντι σοβαρής ασθένειας από τα ποσοστά ημι-ακατέργαστων ασθενειών μεταξύ των εμβολιασθέντων ή μη εμβολιασθέντων είναι πολύ, πολύ επικίνδυνη», συνέχισε.

Ο γιατρός λοιμωδών ασθενειών Yael Paran είπε στους The Times του Ισραήλ ότι δεν μπορεί να συνδυάσει τα στοιχεία για σοβαρές ασθένειες με την πολύ πιο ρόδινη πραγματικότητα που βλέπει.

“Αυτό που βλέπουμε στο νοσοκομείο μας και σε όλο τον κόσμο δεν το υποστηρίζουν”, είπε. «Νομίζω ότι οι αριθμοί είναι υπερβολικοί.»

Ο Huppert αναγνώρισε ότι οι στατιστικές έχουν τους περιορισμούς τους. «Αυτές είναι πρώιμες εκτιμήσεις που βασίζονται σε μικρούς αριθμούς και υπάρχουν όλα τα είδη προκαταλήψεων στους αριθμούς», είπε. Αλλά επέμεινε ότι παρά τις επιφυλάξεις, εξακολουθούν να έχουν μεγάλη σημασία.

Ωστόσο, ο Paran, ανώτερος γιατρός στο Tel Aviv Sourasky Medical Center, υποστήριξε ότι το πρόβλημα συχνά πρέπει να το εξετάσουμε σε μεγαλύτερο βάθος μια και ο ορισμός της «σοβαρής ασθένειας» μπορεί να γίνει παραπλανητικός. Χρησιμοποιείται για ασθενείς των οποίων ο κορεσμός οξυγόνου πέφτει, ο οποίος ήταν ένας καλός δείκτης πριν τον εμβολιασμό καθώς σήμαινε επιδείνωση. Αλλά για τους ασθενείς που προστατεύονται από εμβόλιο, είναι συχνά μια σύντομη κατάσταση που δεν σημαίνει σημαντική επιδείνωση, είπε.

«Πάρτε για παράδειγμα έναν ασθενή που βρίσκεται στο νοσοκομείο μου», είπε. «Είναι στα 80 του και χαρακτηρίζεται ως σοβαρή περίπτωση, αλλά μόνο επειδή είχε μια ήπια πτώση στο οξυγόνο. Ήταν κάτι που θα προκαλούσε οποιαδήποτε άλλη ασθένεια και το οποίο αντιμετωπίζουμε καλά με στεροειδή, αλλά χαρακτηρίζεται ως σοβαρή περίπτωση. ”

Ο Δρ Dvir Aran, ειδικός στις στατιστικές για την υγεία από το Technion – Israel Institute of Technology, δήλωσε ότι ανησυχεί ότι το Υπουργείο Υγείας χρησιμοποιεί «κακή έρευνα» και του επιτρέπει να παρουσιαστεί χωρίς πλαίσιο.

“Τα προβλήματα δεν είναι με το εμβόλιο, είναι με τα δεδομένα”, είπε, χαρακτηρίζοντας ως “ψεύτικα” τα συμπεράσματα στα τελευταία δεδομένα και άλλες έρευνες σχετικά με το πόσο καλά το εμβόλιο αποτρέπει τη μόλυνση.

Η ερευνητική διαδικασία «παρακάμπτει τα αποτελέσματα για να κάνει το εμβόλιο να φαίνεται λιγότερο αποτελεσματικό από ό, τι είναι», είπε στους The Times του Ισραήλ.

Τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας που δημοσιεύθηκαν στις αρχές Ιουλίου ανέφεραν ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου στην πρόληψη της λοίμωξης, η οποία ήταν πάνω από το 90% πριν από τη Delta τώρα βρίσκεται μόλις στο 64%.

Αυτοί οι αριθμοί μειώνονται συγκρίνοντας τα ποσοστά μόλυνσης και τα ποσοστά ασθένειας σε εμβολιασμένα και μη εμβολιασμένα άτομα, για να μετρήσουμε την προστασία των εμβολίων.

«Πιθανότατα βρίσκουμε μόνο, μέσω δοκιμών, μια μειοψηφία περιπτώσεων όταν τα μη εμβολιασμένα άτομα λαμβάνουν τον κοραναϊό – και καθώς τα στατιστικά στοιχεία βασίζονται σε σύγκριση, αυτό καθιστά την αποτελεσματικότητα για τον εμβολιασμένο να φαίνεται πολύ χαμηλότερη», δήλωσε ο Aran.

Όταν πρόκειται για τα πιο πρόσφατα στοιχεία που αφορούν σοβαρά περιστατικά, ο Aran υποστηρίζει ότι ο αριθμός των ατόμων που περιλαμβάνονται στους υπολογισμούς είναι τόσο μικρός που τα μικρά περιθώρια σφάλματος μπορούν να προκαλέσουν σημαντικό αντίκτυπο στην κατώτατη γραμμή. Η ερευνητική διαδικασία δεν οδηγεί σε ακριβή συμπεράσματα, υποστηρίζει. Ο συνολικός αριθμός των σοβαρά ασθενών στο Ισραήλ είναι 63. Το κομμάτι του ενήλικου πληθυσμού που δεν έχει εμβολιαστεί είναι μικρό, και για εκείνους άνω των 60 ετών, που δημιουργούν την πιο ανησυχητική στατιστική, είναι μικροσκοπικός.

Πιστεύει ότι τα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν λανθασμένα την κακή απόδοση του εμβολίου είναι επιβλαβή, επειδή κάνουν τους ανθρώπους πιο απρόθυμοι να κάνουν τις λήψεις.

«Αυτό βλάπτει τη συμμόρφωση των ατόμων στους εμβολιασμούς», είπε. “Εάν λέτε στο κοινό ότι τα εμβόλια λειτουργούν λιγότερο, πονάει τον ενθουσιασμό τους”.

Αλλά τι λόγους έχει η νέα κυβέρνηση του Ισραήλ να δείχνει στη παγκόσμια κοινότητα στοιχεία που τραυματίζουν την αξιοπιστία του εμβολίου της Pfizer και προκαλούν σοκ εκτός εάν αυτά κάθε αυτά τα στοιχεία αποτελούν μία προειδοποίηση που εκλαμβάνεται ως κόκκινος συναγερμός από τη κυβέρνηση η οποία μόνο σαν τον χειρότερο εφιάλτη θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την σενάριο αναποτελεσματικότητας-στη καλύτερη περίπτωση και παρενεργειών στη χείριστη και απευκταία– των εμβολίων.

Ερωτηματικά για την ξαφνική άνοδο των καρδιακών προσβολών στη πιο εμβολιασμένη χώρα του κόσμου

Στη καθυστερημένη θεραπεία ασθενών με καρδιακή προσβολή κατά τους πρώτους μήνες της κρίσης του κοροναϊού αποδίδει μελέτη του Ιατρικού Κέντρου Sheba στο Tel Hashomer την αύξηση κατά 65% των αρνητικών αποτελεσμάτων που κυμαίνονται από κακοήθη αρρυθμία, συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια ή ακόμη και θάνατο σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2018. σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε αυτόν τον μήνα κορυφαίος γιατρός από το Ιατρικό Κέντρο Sheba στο Tel Hashomer.
Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο peer-reviewed open-access journal Plos One και με επικεφαλής τoν καθηγητή Shlomi Matetzky του Τμήματος Εντατικής Καρδιακής Φροντίδας της Sheba, έδειξε ότι «οι ασθενείς είχαν ήδη καθυστερήσει όταν έφτασαν στο νοσοκομείο και έφταναν πολύ αργότερα μετά την έναρξη των συμπτωμάτων κάποια από τα οποία είχαν ξεκινήσει από το 2018», είπε ο καθηγητής. «

-Κατά την εισαγωγή, ένας σημαντικά υψηλότερος αριθμός ασθενών παρουσίασε καρδιακή ανεπάρκεια ή σοκ, αντικατοπτρίζοντας την καθυστέρηση»

Στην αρχή της κρίσης του κορανοϊού, οι άνθρωποι δύσκολα πήγαιναν στα νοσοκομεία φοβούμενοι ότι θα μπορούσαν να μολυνθούν από τον ιό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους ηλικιωμένους ασθενείς που είναι ήδη πιο πιθανό να υποφέρουν από υπέρταση και πιο πιθανό να υποφέρουν από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου – καρδιακή προσβολή.
Η μελέτη συνέκρινε δεδομένα περίπου 700 ασθενών που νοσηλεύτηκαν σε 13 ιατρικά κέντρα σε ολόκληρη τη χώρα μεταξύ 9 Μαρτίου και 30 Απριλίου 2020 με άλλα περίπου 700 που εισήχθησαν κατά την αντίστοιχη περίοδο το 2018.

Ένα πρόσθετο εύρημα ήταν ότι, σε αντίθεση με τις μελέτες που διεξήχθησαν σε πολλά μέρη σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, των ΗΠΑ και του Χονγκ Κονγκ, οι οποίες σημείωσαν μείωση κατά 30% έως 40% στις νοσηλείες σε καρδιακή προσβολή, το Ισραήλ δεν σημείωσε μείωση.
«Βρήκαμε ότι δεν υπήρξε ούτε αύξηση αλλά ούτε και μείωση», δήλωσε ο Matetzky.
Ο γιατρός πρόσθεσε ότι καθώς τα περιστατικά κοροναϊού εκδηλώνονται ξανά στο Ισραήλ, είναι σημαντικό να ενθαρρυνθεί το Υπουργείο Υγείας να επιτρέψει στο σύστημα να φροντίζει άτομα με «τακτικές ασθένειες» όπως ο καρκίνος και οι καρδιακές παθήσεις, «επειδή είναι συχνά πιο θανατηφόρες από τον κορωνοϊό.”
Επιπλέον, ο Matetzky είπε ότι το κοινό δεν πρέπει να σκεφτεί δύο φορές για να έρθει για θεραπεία.
«Εάν έχετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα, ελάτε στο νοσοκομείο», είπε.

Πείτε μας, κ. Τσιόδρα

 

Οσο μίσος και να χωρίζει νεοδημοκράτες και συριζαίους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, οφείλουν όλοι να παραδεχτούν ότι από τις πλέον ανθρώπινες στιγμές του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αλέξη Τσίπρα αλλά και της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου ήταν οι στιγμές του εμβολιασμού τους.

Οι άνθρωποι έδωσαν από τους πρώτους το παράδειγμα-ακολουθώντας με τη σειρά τους το παράδειγμα του πρώην Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου ο οποίος είχε σπεύσει να εμβολιαστεί από τους πρώτους στο Ισραήλ αλλά και στον πλανήτη.

Στις 18 Ιανουαρίου 2021, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, δύο νέοι και υγιείς άνθρωποι, έκαναν τη 2η δόση του εμβολίου τους.

Εκείνη τη μέρα έκανε τη 2η δόση της και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Όλοι οι προαναφερθέντες έκαναν πραγματικά εμβόλια. Κανείς δεν έπαιξε θέατρο, κανενός πολιτικού μας το εμβόλιο δεν ήταν στημένο. 

Είναι χυδαιότητα, που δεν είναι αποδεκτή ούτε καν σαν θεωρία συνωμοσίας και όποιος το ισχυρίζεται δίνει το δικαίωμα να τον αποκαλούν ψεκασμένο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι άνθρωποι έκαναν το εμβόλιο.

Και ναι επειδή υπήρξαν τολμηροί και πήραν το ρίσκο να κάνουν από τα πρώτα εμβόλια της Pfizer, που προφανώς είχαν έλθει από το εργοστάσιο της Γερμανίας και δεν ήταν από τις παρτίδες που η Pfizer είχε δώσει εργολαβία σε εργοστάσια της Ινδίας, της Τουρκίας, της Κίνας, της Ταιβάν, και οπουδήποτε ανά το κόσμο εμφιαλώνεται το θαυματουργό mRNA υγρό και επειδή διατηρήθηκε με ευλάβεια η θερμοκρασία των -70 βαθμών που απαιτούσαν τα εμβόλια όταν οι νυσταγμένες νταλίκες τα ταξίδευαν στα εμβολιαστικά κέντρα της Ευρώπης και επειδή όταν αποθηκεύθηκαν για λίγο δεν υπήρξαν διακοπές ρεύματος με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας τα ψυγεία που φιλοξενούσαν τα φιαλίδια και επειδή ο Γερμανός επιστάτης του εργοστασίου της Pfizer στη Γερμανία γνώριζε ότι έπαιζε το κεφάλι του σε κάθε φιαλίδιο που έπρεπε να σφραγιστεί με μεγαλύτερη ευλάβεια από την αντίστοιχη ενός διαρρήκτη o oποίος θα καταφέρει να φθάσει σαν αίλουρος στο σημείο που βρίσκεται η Mona Lisa στο Μουσείο του Λούβρου και στη συνέχεια με χειρουργικές κινήσεις να την απαλλοτριώσει, ίσως το περιεχόμενο αυτών των πρώτων φιαλιδίων της αλυσίδας παραγωγής των Pfizer/ BionTech να ήταν το απόλυτο και τα δάχτυλα πιανίστριας των νοσοκόμων που τους έκαναν το εμβόλιο να ήταν δάχτυλα που θα ζήλευε και ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Επειδή λοιπόν σ΄εκείνα τα πρώτα φιαλίδια συνέτρεχαν όλοι αυτοί οι παράγοντες όπως αγοράζεις ένα μαμίσιο γερμανικό mercedes και όχι από αυτά που πιθανώς φτιάχνονται στη Τουρκία ή όπου έχει εργοστάσια η γερμανική φίρμα, και επειδη αυτά πιθανό τα ήλεγχε και προσωπικά ο Τούρκος επιστήμονας της BionTech γι΄αυτό και οι άνθρωποι που έκαναν από τις πρώτες Made in Germany παρτίδες των φιαλιδίων να έχουν εξασφαλίσει μία ασφαλέστερη κάλυψη.

Έχουν όμως περάσει 6 μήνες από τότε και βρισκόμαστε στη δίνη της μετάλλαξης Delta. Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Naftali Bennett το εμβόλιο της Pfizer είναι λιγότερο αποτελεσματικό έναντι στη μετάλλαξη Delta.

Επίσης μετά από 6 μήνες τα αντισώματά τους είναι πιθανόν να μην βρίσκονται στον επιθυμητό αριθμό.

Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη φύση του θεσμού που υπηρετούν είναι αναγκασμένοι και να ταξιδεύουν και να έχουν διαρκώς συναντήσεις ο καθηγητής κ. Τσιόδρας οφείλει να τους συμβουλέψει ιδιωτικά πρώτα να κάνουν μία εξέταση αντισωμάτων και στη συνέχεια να πει στους ανθρώπους εάν ενόψει τόσο του χειμώνα αλλά και της απειλητικής μετάλλαξης Delta θα πρέπει να κάνουν 3η ενισχυτική δόση.

Το ίδιο αφορά φυσικά και όλους τους υπόλοιπους Έλληνες που έκαναν από τους πρώτους τη 2η δόση εμβολίου και πιθανόν τώρα να χρειάζεται μία ενισχυτική δόση. Μάλιστα οι υπεύθυνοι της Pfizer έσπευσαν τις προάλλες στις αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΠΑ να ζητήσουν έγκριση για την 3η ενισχυτική δόση. Οι Αρχές Υγείας των ΗΠΑ δεν έσπευσαν ασθμαίνοντας αυτή τη φορά να εγκρίνουν τη 3η ενισχυτική δόση. Είπαν ότι για την ώρα δεν χρειάζεται.

Στη διάρκεια της Πανδημίας όλες σχεδόν οι εμπλεκόμενες Αρχές, παγκόσμιες, ευρωπαικές, ελληνικές έχουν να επιδείξουν μια ευρεία γκάμα ανακολουθιών. Οι ανακολουθίες τους υπήρξαν πιο ζαλιστικές από όλες τις ντρίμπλες του Πελέ, του Μαραντόνα και του Μέσι. Oι ανακολουθίες τους είναι ποινικά κολάσιμες.

Στο μεταξύ πέθαναν πάνω από 4 εκατ. άνθρωποι που άφησαν πίσω ορφανά παιδιά, γονείς, αδέλφια, συζύγους. Πόνο. Στην Ελλάδα πέθαναν πάνω από 12.000 άνθρωποι. Για την ακρίβεια 12.834 οικογένειες κλαίνε τους νεκρούς τους. Ίσως κάποιοι να μην είχαν οικογένειες και να είχαν μόνο ένα γατάκι, ένα σκύλο ή ένα λουλούδι στο κήπο που πότιζαν κι αυτές οι άλογες ψυχές μπορεί να τους περιμένουν ακόμη. Όπως θα περιμένουν και τους νεκρούς που έφυγαν από τις παρενέργειες των εμβολίων. Γιατί κι εδώ υπάρχουν νεκροί και σακατεμένοι. Μάλιστα κάπου διάβαζα για τον Εισαγγελέα Γεώργιο Τσιρώνη ο οποίος έμεινε φυτό μετά τον εμβολιασμό του.

Ο κ. Τσιόδρας γνωρίζει από πανδημίες. Γνωρίζει φυσικά και από ιούς. Και κυρίως γνωρίζει με σιγουριά τη προέλευσή τους. Μόλις στις 20 Ιανουαρίου του 2020 πριν καν ο ΠΟΥ ανακηρύξει τον ιό πανδημία (κάτι που έγινε στις 11 Μαρτίου 2020) ο κ. Τσιόδρας υπέγραφε μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός της πανδημίας ήταν φυσικής προέλευσης και όχι εργαστηριακός.

Στον κ. Τσιόδρα λοιπόν ο οποίος τυγχάνει διακομματικής στήριξης εμπιστεύθηκαν τη ζωή τους εκτός από τα 11 εκατ. των Ελλήνων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας και η κ. Σακελλαροπούλου. Οφείλει λοιπόν ο κ. Τσιόδρας να υποδείξει στους προναφερθέντες εάν και πότε πρέπει να κάνουν τη 3η ενισχυτική δόση. Το Χρόνο. Όλα είναι θέμα Χρόνου σ΄αυτή τη περίπτωση όταν έχουμε να κάνουμε με ζωές ανθρώπων. Και ιδιαίτερα όταν αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι 12.834 ανώνυμοι Έλληνες. Είναι οι συγκεκριμένοι επώνυμοι κορυφαίοι Ελληνες πολιτικοί που έκαναν τα εμβόλια.

Υπάρχουν επίσης και πολλοί ξένοι ηγέτες και πολιτικοί που έχουν κάνει τα εμβόλια. Και όπως βλέπουμε καθημερινά όλο και πιο συχνά ανά το κόσμο εμφανίζονται πλήρως εμβολιασθέντες επώνυμοι άνθρωποι να είναι θετικοί στον ιό.

Εσείς κ. Τσιόδρα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε και τους ψεκασμένους ανεμβολίαστους Έλληνες να κάνουν το εμβόλιο. Μόνο εσείς. Ο πρώτος ανάμεσα στους πρώτους των επιδημιολόγων της χώρας μας.

Απαντήστε στο ερώτημα του Χρόνου κ. Τσιόδρα γιατί μετά τους 6 μήνες ή τους 8 μήνες καθώς τα αντισώματα θα υποχωρούν οι “ανεμβολίαστοι” θα αυξάνονται κ. Τσιόδρα ακόμη και εάν είναι εμβολιασμένοι. Έχουμε ανάγκη να σας εμπιστευθούμε κ. Τσιόδρα. Δείξτε μας ότι έχετε τον έλεγχο του Χρόνου. Καθώς ο Χρόνος κυλά οι πλήρως εμβολιασθέντες μετατρέπονται σε ανεμβολίαστους κ. Τσιόδρα.

Μαζί με το υπόλοιπο 87% του παγκόσμιου πληθυσμού…

Y.Γ> Κι αφού κάνουν την 3η δόση πείτε σας παρακαλώ κ. Τσιόδρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Αλέξη Τσίπρα και στην κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου πόσες δόσεις θα πρέπει να κάνουν ακόμη ενόψει των μεταλλάξεων που έρχονται (ΒΕΤΑ, LAMDA, DELTA PLUS, etc. ) ώσπου να ανοσοποιηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός στο σύνολό του. Πόσες δόσεις κ. Τσιόδρα πρέπει να κάνουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας και η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου ώστε να μη κινδυνεύει η ζωή τους; Πόσες ασφαλείς και χωρίς παρενέργειες δόσεις συνιστάται κ. Τσιόδρα στους προαναφερθέντες, εσείς που συνοδέψατε τον πρωθυπουργό της χώρας στον εμβολιασμό του, ο οποίος σας εμπιστεύθηκε-όπως και η πλειοψηφία των Ελλήνων. Σαν γιατρός κ. Τσιόδρα, πείτε σε δύο νέους ανθρώπους όπως είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και η κ. Σακελλαροπούλου πόσες δόσεις εμβολίων πρέπει να κάνουν ώστε να είναι ασφαλείς. Πόσες; Και πότε;

Είναι θέμα χρόνου, κ. Τσιόδρα…

kourdistoportocali.com

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου