Amfipoli News: Νέα στοιχεία και ερωτήματα για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά… Γειτόνισσα περιέγραψε πώς ήταν η Καρολάιν τη μοιραία ημέρα

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Νέα στοιχεία και ερωτήματα για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά… Γειτόνισσα περιέγραψε πώς ήταν η Καρολάιν τη μοιραία ημέρα

 


Μετά την κατάθεση μιας γυναίκας, νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν. Την ίδια στιγμή όμως, τα νέα στοιχεία προκαλούν ερωτήματα για τους ισχυρισμούς του συζύγου και δολοφόνου της.

Συγκεκριμένα, στη νέα κατάθεση που έδωσε στον ανακριτή πριν από λίγες ημέρες η γειτόνισσα του ζευγαριού, περιέγραψε την ψυχολογία της Κάρολαϊν την μοιραία μέρα.

Η ίδια συνομίλησε με την Καρολάιν στο viber για περισσότερο από μία ώρα, κυρίως για ζώα. Το κορίτσι φαινόταν να είχε διάθεση για κουβέντα.

“Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία, μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά η γειτόνισσα.

Στη συνέχεια, είπε ότι σταμάτησε η συνομιλία με δική της πρωτοβουλία.

Στις 23:00 το βράδυ και για την επόμενη μισή ώρα έβλεπε την Καρολάιν από το παράθυρο της κουζίνας να βρίσκεται στη δική της κουζίνα. “Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη την αμμολεκάνη των γατιών και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου