Amfipoli News: CDC: «Τα PCR τεστ πρέπει αποσυρθούν». Νωρίτερα, Σόρος και Γκέιτς, αγόρασαν εταιρεία που θα φτιάχνει νέα «αξιόπιστα» τεστ!

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

CDC: «Τα PCR τεστ πρέπει αποσυρθούν». Νωρίτερα, Σόρος και Γκέιτς, αγόρασαν εταιρεία που θα φτιάχνει νέα «αξιόπιστα» τεστ!



  Το Σάββατο το CDC ανακοίνωσε ότι οι εξετάσεις PCR σύντομα δε θα είναι πλέον διαθέσιμες για επείγουσα χρήση για να διαπιστωθεί εάν τα άτομα έχουν προσβληθεί από τον ιό COVID-19, και φάνηκε να παραδέχεται σιωπηρά ότι οι εξετάσεις δεν είναι σε θέση να διαφοροποιήσουν μεταξύ του COVID-19 και των ιών της γρίπης. Πολλοί από τους αναγνώστες του National File σημείωσαν ότι η εξέλιξη αυτή ήρθε σε λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της πρόθεσης του Bill Gates και του George Soros να αγοράσουν έναν κατασκευαστή τεστ COVID-19 με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως ανέφερε το National File, το CDC δήλωσε ότι θα αποσύρει την αίτηση επείγουσας χρήσης για τις αμφιλεγόμενες δοκιμές PCR στις 31 Δεκεμβρίου 2021 και παροτρύνει τις κλινικές και τα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα να ξεκινήσουν αμέσως τη διαδικασία χρήσης νέων εργαλείων που είναι καλύτερα σε θέση να “διευκολύνουν την ανίχνευση και τη διαφοροποίηση των ιών SARS-CoV-2 και γρίπης”, διότι “τέτοιες δοκιμασίες μπορούν να διευκολύνουν τη συνέχιση των δοκιμών τόσο για τη γρίπη όσο και για τον SARS-CoV-2 και μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και πόρους καθώς μπαίνουμε στην εποχή της γρίπης”.

Φαίνεται ότι οι κλινικές θα έχουν μια νέα επιλογή για τις εξετάσεις COVID-19 από τη στιγμή που οι εξετάσεις PCR θα καταργηθούν σταδιακά: Η Mologic, μια εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο που κατασκευάζει τα τεστ COVID-19 και αναμένεται να αγοραστεί από μια νέα πρωτοβουλία του Τζορτζ Σόρος και του Μπιλ Γκέιτς, την Global Access Health.

Το Forbes εξηγεί ότι η Global Access Health (GAH) είναι μια κοινή πρωτοβουλία του “The Soros Economic Development Fund και του Bill & Melinda Gates Foundation” και εξηγεί ότι η Mologic Ltd είναι “περισσότερο γνωστή σήμερα για την τεχνολογία deep-nostril που χρησιμοποιείται για την παροχή γρήγορων εξετάσεων COVID-19”. Η σύμπραξη μεταξύ των Gates και Soros για την αγορά της εν λόγω εταιρείας ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ενώ η απόφαση του CDC να καταργήσει σταδιακά τα τεστ PCR ανακοινώθηκε το Σάββατο 24 Ιουλίου.

Τα τεστ που θα χρηματοδοτηθούν σύντομα από τον Σόρος και τον Γκέιτς προφανώς “προσφέρουν μια εξέταση έγκαιρης προειδοποίησης για τον ιό Covid-19 και έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο ως βοήθημα για να βοηθήσουν στην επαναλειτουργία καταστημάτων, μπαρ, αθλητικών εκδηλώσεων και χώρων εργασίας” και ειδικεύονται στο να “δίνουν ένα αποτέλεσμα έγκαιρης προειδοποίησης για άτομα που μπορεί να μην έχουν συμπτώματα”, αλλά που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορούν ακόμη να μεταδώσουν τον ιό.

Ο Μπιλ Γκέιτς, ο τιτάνας της παγκοσμιοποίησης, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου με την επί χρόνια σύζυγό του Μελίντα Γκέιτς, προκάλεσε τη διεθνή οργή κατά τις πρώτες ημέρες της πανδημίας του COVID-19, όταν φάνηκε να πανηγυρίζει για την εξάπλωση του ιού και χαμογέλασε στην κάμερα μαζί με τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης όπου δήλωσε ότι “αυτή δεν θα είναι η τελευταία πανδημία που θα αντιμετωπίσουμε”.

Πηγή: nationalfile.com

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου