Amfipoli News: Τρομάζει τους εμβολιασμένους ο Καναδός γιατρός Charles Hoffe λέγοντας ότι το εμβόλιο mRNA θα προκαλέσει θρομβώσεις και καρδιοπάθεια εντός 3ετίας

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Τρομάζει τους εμβολιασμένους ο Καναδός γιατρός Charles Hoffe λέγοντας ότι το εμβόλιο mRNA θα προκαλέσει θρομβώσεις και καρδιοπάθεια εντός 3ετίας



  Σε αυτή τη συνέντευξη με τη Laura Lynn Solari Report – Actionable Intelligence to Live a Free & Inspired Life ο Δρ Hoffe εξηγεί ότι μόνο το 25% του εμβολίου παραμένει στο χέρι, το υπόλοιπο πηγαίνει στο λεμφικό σύστημα και στη συνέχεια στη ροή του αίματος όπου απορροφάται από τα κύτταρα γύρω από τα αιμοφόρα αγγεία. Αντί να είναι λεία, αυτά τα κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία έχουν πλέον προεξέχοντα κομμάτια (από τις πρωτεΐνες των ακίδων), τα οποία μπορούν να προκαλέσουν σχηματισμό θρόμβων αίματος για να μπλοκάρουν αυτό το αγγείο. Όταν αυτό συμβαίνει στους πνεύμονες, προκαλεί μια κατάσταση που ονομάζεται υπέρταση της πνευμονικής αρτηρίας, μια μόνιμη βλάβη που συνήθως οδηγεί σε καρδιακή ανεπάρκεια στη δεξιά πλευρά εντός 3 ετών.

Hero: Week of July 26, 2021: Dr. Charles Hoffe – Solari Report

Ο Δρ Hoffe είχε μια μικρή ιατρική κλινική στον Καναδά και στις 5 Απριλίου 2021, έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στον Δρ. Bonnie Henry (Επαρχιακός Υπεύθυνος Υγείας της Βρετανικής Κολομβίας, Υπουργείο Υγείας) σχετικά με το Εμβόλιο Moderna (PDF του πλήρους επιστολής παρακάτω) 

Ο Δρ Hoffe αναφέρει ότι το αποτέλεσμα της ένεσης 900 ατόμων στην ιθαγενή κοινότητα που καλύπτει, ήταν ότι 2 άτομα υπέστησαν αναφυλακτικό σοκ, ένα άτομο πέθανε και πολλά άλλα έχουν υποστεί αυτό που φαίνεται να είναι μόνιμες αναπηρίες. 

Αντί για περαιτέρω ερωτήματα για τη διερεύνηση των ευρημάτων του Δρ Hoffe, εντός 48 ωρών ο Δρ Hoffe έλαβε μια πολύ αυστηρή επίπληξη από τους προϊσταμένους του στην Αρχή Υγείας Εσωτερικών, κατηγορώντας τον ότι προκαλεί «δισταξία εμβολίου» και ότι θα τον αναφέρουν στο BC College of Physicians και Χειρουργοί. Τον απαγόρευαν να λέει οτιδήποτε αρνητικό κατά της εταιρείας εμβολίου. Διαβάστε το πλήρες γράμμα παρακάτω και παρακολουθήστε μια συνέντευξη με τον Δρ Hoffe.

 Αποφασίστε μόνοι σας εάν οι αξιώσεις του απαιτούν περαιτέρω έρευνα!

 "Αγαπητέ Δρ Henry, Η πρώτη δόση του εμβολίου Moderna έχει τώρα χορηγηθεί σε ορισμένους από τους ασθενείς μου στην κοινότητα Lytton, BC. Αυτό ξεκίνησε με τα μέλη των Πρώτων Εθνών της κοινότητάς μας στα μέσα Ιανουαρίου του 2021.

 Έχουν χορηγηθεί 900 δόσεις. Έχω ανησυχεί αρκετά για το υψηλό ποσοστό σοβαρών παρενεργειών από αυτή τη νέα θεραπεία. Από αυτόν τον σχετικά μικρό αριθμό ατόμων που έχουν εμβολιαστεί μέχρι τώρα, είχαμε:

 1. Πολλές αλλεργικές αντιδράσεις, με δύο περιπτώσεις αναφυλαξίας. 

2. Ένας (εικαζόμενος) ξαφνικός θάνατος που προκλήθηκε από εμβόλιο, (σε έναν ασθενή 72 ετών με ΧΑΠ. Αυτός ο ασθενής παραπονέθηκε ότι μεγάλωνε η δύσπνοια του συνεχώς μετά τη λήψη του εμβολίου και πέθανε πολύ ξαφνικά και απροσδόκητα την 24η ημέρα, μετά το εμβόλιο Δεν είχε ιστορικό καρδιαγγειακών παθήσεων). 

3. Τρία άτομα με συνεχιζόμενα και απενεργοποιημένα νευρολογικά ελλείμματα, με σχετικό χρόνιο πόνο, που επιμένουν για περισσότερο από 10 εβδομάδες μετά το πρώτο τους εμβόλιο. Αυτά τα νευρολογικά ελλείμματα περιλαμβάνουν: συνεχή και απενεργοποιημένη ζάλη, γενικευμένη ή εντοπισμένη νευρομυϊκή αδυναμία, με ή χωρίς απώλεια αισθήσεων. 

Ο χρόνιος πόνος σε αυτούς τους ασθενείς είναι είτε γενικευμένος είτε περιφερειακός, με ή χωρίς πονοκεφάλους. Με λίγα λόγια, στη μικρή κοινότητά μας στο Lytton, BC, έχουμε ένα άτομο νεκρό και τρία άτομα που μοιάζουν να είναι μόνιμα άτομα με ειδικές ανάγκες, μετά την πρώτη δόση του εμβολίου Moderna. Η ηλικία αυτών που επηρεάζονται κυμαίνεται από 38 έως 82 ετών. 

thedigitalpoets.blogspot.com

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου