Amfipoli News: Η μυστηριώδης αλλά τεκμηριωμένη μετενσάρκωση των διδύμων Pollock στην ίδια οικογένεια

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Η μυστηριώδης αλλά τεκμηριωμένη μετενσάρκωση των διδύμων Pollock στην ίδια οικογένεια



  Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μετενσάρκωση ορίζεται ως η διαδικασία με την οποία, κατά το θάνατο, η ψυχή διαχωρίζεται από το σώμα, για να πάρει, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ένα άλλο σώμα και να αναγεννηθεί.

Η βασική προϋπόθεση αυτού του φαινομένου είναι ότι η ψυχή ή το πνεύμα πρέπει να «ταξιδεύουν» μέσα από διαφορετικά σώματα, με σκοπό να μάθουν σε διαφορετικές ζωές τα διδάγματα της γήινης ύπαρξης, μέχρι να φτάσουν στη μέγιστη τελειότητα, μια μορφή απελευθέρωσης ή ένωσης με μια υψηλότερη κατάσταση συνείδησης.

Όταν η ψυχή φτάσει εκείνη την τελειότητα, δεν χρειάζεται πλέον να μετενσαρκώνεται άλλο.

Ο Καναδός γιατρός και καθηγητής πανεπιστημίου και ψυχολόγος Ian Stevenson, έχει διερευνήσει για περισσότερα από 40 χρόνια περίπου τρεις χιλιάδες περιπτώσεις παιδιών που είχαν αναμνήσεις προηγούμενων ζωών.

Στο βιβλίο του «Περιπτώσεις για τη μετενσάρκωση στην Ευρώπη», έγραψε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις σχετικά με το φαινόμενο της μετενσάρκωσης που αφορά τις δίδυμες Pollock.

Σύμφωνα με τον Stevenson στο βιβλίο του, την Κυριακή 5 Μαΐου 1957 στην πόλη Whitley-Bay του Ηνωμένου Βασιλείου, στις όχθες της Βόρειας Θάλασσας, το ζεύγος John και τη Florence Pollock έφυγαν από το σπίτι τους για να παρευρεθούν σε μια γιορτή στην εκκλησία του χωριού.

Συνοδεύονταν από τις δύο μικρές τους κόρες, τη Joanna και τη Jacqueline Pollock, ηλικίας 11 και 6 ετών. Ωστόσο, πριν φτάσουν στην εκκλησία, ξέσπασε η τραγωδία.

Τα κορίτσια χτύπησε αυτοκίνητο που έτρεξε πάνω τους, σκοτώνοντάς τα αμέσως.

Ένα χρόνο μετά το θανατηφόρο ατύχημα, το ζευγάρι των Pollock ήταν και πάλι γονείς, με δύο δίδυμα, τις Gillian και Jennifer, που γεννήθηκαν στις 4 Οκτωβρίου 1958 με χρονική απόσταση 10 λεπτών, μεταξύ τους

Τρία χρόνια μετά, οι γονείς τους παρατήρησαν ότι συνέβαινε κάτι παράξενο: Τα δίδυμα μπορούσαν να θυμούνται τα παρελθόντα γεγονότα στη ζωή των δύο αδελφών τους που πέθαναν το 1957.

Πράγματι, η Gillian και η Jennifer φαινόταν να γνωρίζουν απόλυτα κάθε γωνιά του σπιτιού τους και τους ίδιους κατοίκους της πόλης. Οι συνήθειες και ο τρόπος συμπεριφοράς τους ήταν όμοια με εκείνες των νεκρών αδελφών τους και, μάλιστα, μιλούσαν με τον ίδιο τρόπο.

Αν και ήταν δίδυμα, το ένα φαινόταν σαν να είναι μεγαλύτερο και να προστατεύει το άλλο, το οποίο όπως αποδέχτηκε είχε το ρόλο της μικρότερης αδελφής. Ενώ η Gillian θυμήθηκε τη ζωή της αδερφής της Joanna, η οποία πέθανε σε ηλικία έντεκα ετών, η Jennifer θυμήθηκε τη Jacqueline, στα έξι.

Σε μια άλλη περίπτωση, τα κορίτσια βρήκαν στη σοφίτα τις κούκλες με τις οποίες έπαιζαν οι αποθανόντες αδελφές τους και όχι μόνο γνώριζαν σε ποιαν ανήκε ποια, αλλά γνώριζαν και τα ίδια ονόματα που είχαν δώσει οι πεθαμένες αδελφές τους.

Ίσως, το πιο απίστευτο από όλα, είναι ότι τα κορίτσια είχαν σημάδια στο σώμα τους που ταίριαζαν με εκείνα των δύο νεκρών αδελφών τους.

Η Jennifer είχε μικρά σημάδια στη μύτη της, συμπτωματικά στο ίδιο σημείο όπου η Jacqueline είχε υποστεί τρία ράμματα, αφού χτύπησε το πρόσωπό της όταν ήταν τριών ετών.

Η Gillian, εν τω μεταξύ, είχε μία ελιά στην αριστερή πλευρά της μέσης, την ίδια που είχε η αδελφής της Joanna.

Σε μια άλλη περίπτωση, οι γονείς τους, έμειναν έκπληκτοι όταν τις άκουσαν να μιλάνε για το θανατηφόρο ατύχημα που είχε πάρει τη ζωή της Joanna και της Jacqueline, στις 5 Μαΐου 1957, περιγράφοντας απίστευτες λεπτομέρειες όπως το αίμα που ανάβλυζε από τη μύτη και τι στόμα των νεκρών αδελφών τους, κατά το χτύπημα. 

“Δεν θέλω να μου συμβεί ξανά. Ήταν φρικτό, τα χέρια μου ήταν γεμάτα αίμα, όπως η μύτη και το στόμα μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω “, δήλωσε η Jennifer, στην οποία η αδελφή της Gillian απάντησε:” Μη μου το θυμίζεις, έμοιαζες με ένα τέρας και από το κεφάλι σου βγήκε κάτι κόκκινο “.

Τα κορίτσια, επιπλέον, απέδειξαν ότι έχουν απόλυτη φοβία στα οχήματα. Όταν είδαν ένα πέρασμα στο δρόμο, αγκάλιασαν τους γονείς τους ενστικτωδώς για προστασία.

Παρόλα αυτά, μετά την ηλικία των πέντε, οι δίδυμες Pollock σταμάτησαν να βιώνουν αυτές τις περίεργες συμπεριφορές και άρχισαν να ζουν μια εντελώς φυσιολογική παιδική ηλικία.

Είναι ολοφάνερο ότι οι νεκρές αδελφές είχαν μετενσαρκωθεί μέσα στις δίδυμες αδελφές τους, στην ίδια οικογένεια! Τι άλλο θα μπορούσε να είχε συμβεί:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Sisters Come Back From The Dead – “Pollock Twins” – News In History

diadrastika.com


 

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου