Amfipoli News: Tower Theater: Πέρα από εντυπωσιακό το νέο κατάστημα της Apple στο Λος Άντζελες

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Tower Theater: Πέρα από εντυπωσιακό το νέο κατάστημα της Apple στο Λος Άντζελες


 

Ο ιστορικός κινηματογράφος, που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα S. Charles Lee, εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά το 1927 [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Την έκπληξη έκανε η Apple και εγκαινίασε το νέο κατάστημα της στο Λος Άντζελες ανακαινίζοντας το ιστορικό Tower Theater, ένα εμβληματικό κτίριο του 1927. Οι σχεδιαστές της Apple, Foster + Partners, μετέτρεψαν ένα σχεδόν ξεχασμένο κινηματογράφο, που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα S. Charles Lee και έκλεισε το 1988, σε ένα νέο λαμπερό παράδειγμα αξιοπρεπούς διατήρησης ενός ιστορικού κτιρίου.

Η ανακαίνιση διήρκεσε σχεδόν δύο χρόνια και απαιτούσε λεπτή αποκατάσταση φωτιστικών, οροφών και ανυψωμένες τοξωτές στήλες. Από πολυεπίπεδους πολυελαίους μέχρι ένα υπέροχο βιτρό παράθυρο, η νέα ναυαρχίδα της Apple στο South Broadway σχεδιάστηκε για να αντικατοπτρίζει το δημιουργικό πνεύμα της πόλης. Ο θρίαμβος του σχεδιασμού είναι ορατός από την είσοδο, με ένα λόμπι που λέγεται ότι είναι εμπνευσμένο από την Όπερα του Παρισιού του Charles Garnier, με μια κολοσσιαία τοξωτή σκάλα.

Courtesy of Apple

«Σε κάθε γωνιά, το Λος Άντζελες συντελείται μια δημιουργική «έκρηξη» τεχνών, μουσικής, ψυχαγωγίας και είμαστε ενθουσιασμένοι που στηρίζουμε τη σχέση μας με αυτήν την ξεχωριστή πόλη», δήλωσε ο Deirdre O’Brien, ανώτερος αντιπρόεδρος της Apple Retail + People. «Το Apple Tower Theatre τιμά την πλούσια ιστορία και την κληρονομιά αυτής της πρωτεύουσας της ψυχαγωγίας», δήλωσε ακόμα. Το κατάστημα απασχολεί περίπου 100 άτομα, συμπεριλαμβανομένων μερικών εκ των σπουδαιότερων τεχνικών.

Courtesy of Apple

Courtesy of Apple

Courtesy of Apple

Courtesy of Apple

Courtesy of Apple

Courtesy of Apple

Courtesy of Apple

Courtesy of Apple

42.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου