Υλικα :
Για το σιροπι:
400 ml νερο
120 γρ.μελι
Για την κρεμα :
200 γρ.μαργαρινη
100 γρ.αλευρι.
Τρυμενο καρυδι-κανελα-καβουρδισμενο σουσαμι για το σερβιρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πρωτα βραζουμε το σιροπι για 10 λεπτα. Το αφηνουμε στην ακρη.
Σε μια κατσαρολα ανακατευουμε την μαργαρινη με το αλευρι σε χαμηλη φωτια για 10 με 15 λεπτα προσθετουμε σιγα σιγα και ανακατευωντας συνεχεια το σιροπι .
Δενουμε την κρεμουλα μας.Κατεωαζουμε απο την φωτια ,αφηνουμε για 10 λεπτα και σερβιρουμε σε μπολακια με καρυδι-καβελα-σουσαμι.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μαρινα Μισαηλιδου – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου