ΣΥΝΤΑΓΗ:
1,000 γραμμ. κρέμα γάλακτος πλήρες 35% τουλάχιστον 15 λεπτά προηγουμένως καταψυξη και τουλάχιστον 1 μερα στην συντηρηση μολις την εχουμε αγορασει,
700 γραμμ. ζαχαρούχο γάλα,
1 βαζάκι γλυκό του κουταλιού συκο το οποιο το εχουμε ψιλοκοψει!
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε πολύ σφιχτή σαντιγύ!
Ριχνουμε σε δοσεις το ζαχαρουχο και τοποθετουμε το μιγμα στο ταπερ!
Ριχνουμε και το συκο και σιροπι του συκου ανακατευουμε πολυ απαλα το ισιωνουμε το κλεινουμε και τοποθετουμε καταψυξη τουλαχιστον 12 ωρες!
Εναλλακτικα γινεται και με μιση δοση!
Εύκολο σπιτικο παγωτο συκο απο ΤΖΕΝΗ ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΟΥ!!
ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου