Υλικά
400 ml χλιαρό νερό,
1 κουταλιά της σούπας ξερή μαγιά / 7 g,
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη,
50 ml λάδι,
περίπου 700 g αλεύρι,
1 κουταλιά της σούπας αλάτι.
Εκτέλεση
Ζύμωσα χθες το βράδυ τη ζύμη με όλα τα υλικά και έμεινε στο ψυγείο.
Η ζύμη πρέπει να είναι κολλώδης. Το έβγαλα το πρωί, σχημάτισα μπαλάκια με λαδωμένα χέρια, τα οποία μετά τέντωσα και τηγάνισα σε καυτό λάδι. Τρώγονται με ζάχαρη άχνη, μέλι ή με τυρί, όποιος θέλει.
Καλή Απόλαυση
xrysoskoufaki.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου