Συνταγή
10 κουταλιές της σούπας αλεύρι
2 κουταλιές της σούπας νιζεστε
1 φακελάκι μάγια
λίγο αλάτι
μισό κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και χλιαρό νερό μέχρι να γίνει ένας κολλώδες χυλός.
Το αφήνω να ξεκουραστεί για περίπου 30 λεπτά και τηγανίζω σε καυτό καλαμποκέλαιο.
Σερβίρω με μπόλικο μέλι κανέλα ή και καρύδια ή και μερέντα ότι βρεθεί στο ντουλάπι (πρώτη φορά δοκίμασα να βάλω και νιζεστε μέσα και πραγματικά βγαίνουν πάρα πολύ τραγανοι)
Μένια Στεφοπούλου - ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου