Υλικά
1 πακέτο σφολιάτα
Γέμιση
100γρ γραβιέρα
100γρ ανθότυρο
200γρ φέτα
3 αυγά
λίγο πιπέρι
λίγο γάλα
σουσάμι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά τις γέμισης και τα αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε κάθε φύλλο σφολιάτας σε 6 λωρίδες.
Απλώνουμε τη ζύμη κατά μήκος του κέντρου κάθε λωρίδας.
Κλείνουμε τις άκρες κατά μήκος και κολλάμε με λίγο νερό,
Τις κλείνουμε σε κουλούρες.
Αλείφουμε με λίγο γάλα και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνετε στους 190 προθερμασμένο φούρνο για 35′!
Καλή επιτυχία!
Bessy-Αρτοποιεία και Συνταγές
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου