1 κιλό καθαρό πράσα (από 1.400γρ.), κομμένα σε ροδέλες, αχνισμενα για 5 λεπτά για να μην είναι βαριά. Τα σωταρισα σε ελαιόλαδο για 3 λεπτά κι έβαλα λίγο ψιλοκομμένο ανιθο. Οταν κρύωσαν, έβαλα τα τυριά, 200γρ. φέτα και 200 γρ. διάφορα κίτρινα τυριά, λίγο ψιλοκομμένο ζαμπόν (2 φέτες), μια φέτα μπέικον ψιλοκομμένη χωρίς γλουτένη,2 αυγά , πιπέρι, κι αυτό ήταν όλο.
Το φύλλο είναι κρούστας για να είναι πιο αφράτη. Έβαλα μισό πακέτο, 3 φύλλα κάτω αερατα και ακτινωτά, ράντισμα με λίγο ελαιόλαδο, μετά τη γέμιση, μέσα την περίσσεια των φύλλων και άλλα 4 φύλλα αερατα με πτυχώσεις επάνω, ράντισμα πάλι με ελαιόλαδο και νερό , μερικά κυβακια φρέσκο βούτυρο περιμετρικά για το άρωμα και τη γεύση.
Γίνεται σε 35-40 λεπτά περίπου , πρώτα αντιστάσεις 220 για 10 λεπτά και μετά αέρας 180.
Καλό μήνα και καλές γιορτές!!!
Foteini Theologitou - ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου