ΥΛΙΚΑ:
5 αυγά,
125 γρ ζάχαρη,
1 βανίλια,
155 γρ αλεύρι Φαρινάπ κοσκινισμένο,
20Ο γρ μαρμελάδα βερύκοκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και την βανιλια να αφρατεψουν να ασπρισουν να μην χασουν τον ογκο τους. Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε σε 4 δοσεις το αλευρι και ανακατευουμε παρα πολυ απαλα με μαριζ
Βαζουμε λαδοκολα στο ταψι του φουρνου την λαδωνουμε ελαφρως ριχνουμε απαλα το μιγμα το ισιωνουμε καλα και το ψηνουμε στους 200 β προθ αντισ μεσαια σχαρα για 10 λεπτα
Οταν το βγάζουμε το αναποδογυρίζουμε σε λαδόκολα και το ρολαρουμε ζεστο
Τέλος το ανοιγουμε και βαζουμε μαρμελάδα
“Tzeni Tsanaktsidou- ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου