Καρβελάκια γεμιστά ...
Παίρνουμε δύο καρβελάκια μπαγιάτικα, κόβουμε με προσοχή το καπάκι και αδειάζουμε την ψίχα, την οποία τη φυλάμε σε σακουλάκια κατάψυξης για να την χρησιμοποιήσουμε για πανάρισμα ή μπιφτέκια.
Στη βάση έβαλα φέτες γαλοπούλας κέτσαπ πατάτες τηγανιτές τυρί gouda κέτσαπ μπέικον κέτσαπ και τυρί γκούντα σκεπάζουμε με το καπάκι του ψωμιού, με ένα πινέλο περνάμε το καρβελάκι όλο με λιωμένο βιτάμ και τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο
Εσείς μπορείτε να τα βάλετε στην κουζίνα σας για 20 με 25 λεπτά στους 200 βαθμούς στον αέρα
https://www.youtube.com/@mariakazdagli
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου