ΥΛΙΚΑ
1 κιλό πατάτες (βρασμένες, στραγγισμένες και λιωμένες)
2 χούφτες ημίσκληρο κίτρινο τυρί της επιλογής μας τριμμένο
1-2 αυγά
Πιπέρι, μοσχοκάρυδο και θυμάρι (εγώ δεν προσθέτω αλάτι)
Μερικές κσ αλεύρι ή τριμμένη φρυγανιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί, βάζουμε στο ψυγείο λίγη ώρα για να σφίξει η ζύμη
Πλάθουμε σε ό,τι σχέδιο θέλουμε κ τα ψήνουμε σε λαδόκολλα στους 180 μέχρι να ξεροψηθούν
* Αν θέλετε, τα τηγανίζετε – αλλά καλύτερα να το αποφεύγουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου