Υλικά
200 γρ καρότο τριμμένο στον τρίφτη
180 γρ μπανάνες (περίπου 2 ) λιωμένες με το πιρούνι
250 γρ ζάχαρη κρυσταλλική καστανή
100 ml λάδι
150 ml χυμό μανταρινιού
50 γρ τρούφα σοκολάτας
50 γρ σταφίδες μαύρες
1 βανίλια
Λίγη κανέλα
250 γρ φαρίνα ολικής άλεσης
2 κουταλάκια του γλυκού μπεικιν πάουντερ
Καρύδια για την επιφάνεια αν θέλετε
Διαδικασία
Σε ένα μπολ μεγάλο ανακατεύουμε με το σύρμα τη ζάχαρη το λάδι και το χυμό. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με μια κουτάλα.
Έτοιμο!!!
Ντύνουμε με λαδόκολλα μια μακρόστενη φόρμα κέικ 30Χ10 εκατοστά και ρίχνουμε το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 στον αέρα για μία ώρα και ελέγχουμε αν έχει ψηθεί με ένα μαχαίρι και μετά το βγάζουμε (δεν ανοίγουμε το φούρνο πριν από 50 λεπτά) .
Απολαμβάνουμε το καφεδάκι μας παρέα με μία φέτα (τουλάχιστον) κέικ!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου