ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε στο μπολ 1 ποτήρι νερό χλιαρό,1 ποτήρι γάλα φρέσκο χλιαρό,1 ποτήρι σπορέλαιο χλιαρό, 5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη,1 μισή κουταλάκι του γλυκού αλάτι,1 φακελάκι ξερή μαγιά και τα ανακατεύουμε με μαρίζ!
Βάζουμε οτι μυρωδικά θέλουμε, προσθέτουμε 900 γρ αλεύρι και το ζυμώνουμε! Σκεπάζουμε την ζύμη για1 ώρα! Στην συνέχεια την τοποθετούμε στον πάγκο την ζυμώνουμε 5 λεπτά και την χωρίζουμε σε 12 μπάλες!
Οποτε ανα δυο μπαλες ανοιγουμε φυλλαρακια,τα βουτυρωνουμε τα ρολαρουμε και κανουμε μια πλεξουδα την οποια την κανουμε στρογγυλη! Οταν τελειωσουμε την διαδικασια ολων τα αλοιφουμε με κροκο αυγου ριχνουμε σουσαμι και τα ψηνουμε στους 180 με 200 βαθμους για 20 λεπτα!
Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου