ΥΛΙΚΑ
6 κολοκυθάκια στρογγυλά
1 καρότο τριμμένο για τη γέμιση
1 καρότο ροδελες
7 κσ ρύζι
1 κρεμμυδι ξερό
2 κρεμμύδακια φρέσκα
1 πατάτα
ανιθο μαϊντανό αλάτι πιπέρι λάδι λεμόνι κορν φλαουρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και αδειάζουμε τα κολοκυθάκια τριβουμε στο τρίφτη τη ψίχα από τα μισά τρίβουμε το ένα καρότο ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα κρεμμυδάκια
Βάζουμε τα μυρωδικά και το ρύζι αλάτι πιπέρι λάδι και γεμίζουμε τα κολοκυθάκια
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα την πατάτα και το άλλο καρότο ροδελες βάζουμε νερό μέχρι τη μέση και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν
Στο τέλος ρίχνουμε χυμό λεμονιού και δένουμε τη σάλτσα με μια κουταλιά κορν φλαουρ
Βικη Αναματερου – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου