Τα παιδιά σας θα το λατρέψουν αυτό το γλυκό – Λίγοι γνωρίζουν αυτήν την συνταγή για παγωτό χωρίς κρέμα γάλατος, χωρίς ζάχαρη!
Υλικά για παγωτό σοκολάτα
-250 γρ. παγωμένες μπανάνες(2 μπανάνες)
-1 κτσ. κακάο σκόνη
-1 κτγ. στέβια αναλογία 1:5 με την ζάχαρη
-2 κτσ. γάλα
-κουβερτούρα
Υλικά για παγωτό φράουλα
-250 γρ. παγωμένες φράουλες
-2 κτσ. γάλα
-1 κτγ. στέβια αναλογία 1:5 με την ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παγωτό σοκολάτα
Καθαρίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε φέτες.
Σε μία σακούλα, βάζουμε τις φέτες και κατόπιν στην κατάψυξη για 7 έως 8 ώρες.
Στη συνέχεια, βάζουμε στο multi τις μπανάνες, το γάλα, το κακάο και την στέβια. Χτυπάμε καλά.
Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα ποτήρι παγωτού και στολίζουμε με τριμμένη κουβερτούρα.
Παγωτό φράουλα
Με τον ίδιο τρόπο, αφού παγώσουμε τις φράουλες, τις χτυπάμε στο multi μαζί με το γάλα και την στέβια.
Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα ποτήρι παγωτού.
*Αυτο το παγωτο ειναι το αγαπημένο μας. Αν τις μπανάνες τις αφησεις 10-15′ εκτός κατάψυξης, φτιαχνουν αμεσως λείο μιγμα χωρις πολύ χτυπημα κ χωρις κινδυνο για το μουλτι
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου