ΥΛΙΚΑ
1 μόρφατ
1 εβαπορέ
2 ζαχαρούχο καραμέλα
½ κούπα κροκαν (προαιρετικα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε πολύ κρύα όλα τα παραπάνω, εκτός μισό ζαχαρούχο, πολύ καλά να φουσκώσει (10-15′). Σε σκεύος 2.5-3 λίτρα
*θα σου φουσκώσει και θα αφρατεψει πολύ χτύπησε το συνολικά περίπου 10-15 λεπτά να πάρει αέρα θα σου βγάλει περίπου 2,5 λίτρα παγωτό
μόλις τελειώσει το χτύπημα ρίχνεις το μείγμα μέσα σε μπολ και στη συνέχεια κούταλίτσες από ζαχαρούχο το υπόλοιπο μισό που έχει γίνει το κροκάν ανακατεύεις ελαφρώς να πάει παντού βάζεις από πάνω για ντεκόρ και μετά κατάψυξη
ρίχνουμε το μίγμα και προσθέτουμε κομματάκια ζαχαρουχο και κροκαν ανακατεύουμε πολύ ελαφρά
ρίχνουμε και λίγο στην επιφάνεια για ντεκόρ
εγώ εριξα και λίγο Αιγίνης σπασμενο.
* ανακατεύουμε όλα πρίν κατάψυξη, απλά ρίχνεις λίγο να μείνει επάνω να φαίνεται για ομορφιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου