ΥΛΙΚΑ
Για ενα μεγάλο ταψάκι
3 μεγάλες ώριμες μπανάνες
2 καραμελωμένα ζαχαρούχα γάλατα
Μια πρέζα αλάτι( για τη καραμέλα)
500ml κρέμα γαλάκτος χτυπημένη σε σαντιγύ 35% λιπαρά μαζί με 4 κ.σ. ζάχαρη άχνη
1,5 πακέτο μπισκότα Digestive
2 πολύ γεμάτες κουταλιές σούπας μαργαρίνη λιωμένη
Κανέλλα ή κακάο
1 βανιλίνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και ρίχνουμε τη μαργαρίνη με μια πρέζα κανέλλα.
Απλώνουμε και πατάμε στο ταψάκι, βάζουμε για λίγο στο ψυγείο να κρυώσει… Χτυπάμε τη σαντιγύ με άχνη και βανιλίνη.
Αφρατευουμε λιγο τα καραμελωμενα ζαχαρουχα και ριχνουμε πανω απ το μπισκοτα.
Επειτα τις μπανανες σε χοντρες ροδελες… Τελος σαντιγυ.
Και ψυγειο 3 ωρες
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου