Amfipoli News: Γαύρος μπακλαβά !

Κυριακή 16 Μαρτίου 2025

Γαύρος μπακλαβά !



Καθαρίζουμε και  φιλετάρουμε τον γαύρο.

Τα πλύνουμε ώσπου να βγει καθαρό το νερό τους 

Βάζουμε 300γρ καλαμποκάλευρο και αλάτι, πιπέρι, γλυκιά πάπρικα, μούκοβο ελάχιστο και σκόνη σκόρδο σε ένα ταψί και πέρασα τα ψάρια να παναριστούν.

Μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε και σε ότι ποσότητες σας αρέσει .

Λαδώνουμε το ταψί

Τυλιγουμε ένα ένα τα ψάρια μου σε ρολάκι και τα στρώνουμε γύρω γύρω 

Λάδι και από πάνω 

Ψήσιμο ανάλογα τον φούρνο 

Εγω 180 βαθμούς αέρα και τα άφησα μέσα 5 λεπτά επιπλέον 

Τα σερβίρουμε με λαδολέμονο και πατατοσαλάτα ! 

Nch Marianna  - ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Διαβάστε επίσης:



    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου