ΥΛΙΚΑ
2 φλυτζάνια τσαγιού αμύγδαλα ασπρισμένα περασμένα από το μουλτι…
2 1/2 φλυτζάνια τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
2 1/2 φλυτζάνια τσαγιού Ινδική καρύδα
Σιρόπι:
2 κούπες τσαγιού ζάχαρη
2 κούπες τσαγιού νερό
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι
1 βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζουμε λίγο το σιρόπι. Προσοχή. Να μην δέσει πολύ. 2.3 βρασεις Κλείνουμε το μάτι..ριχνουμε πρώτα την καρύδα την φρυγανιά, τέλος τ’ αμύγδαλα ..
Ζυμώνουμε, κάνουμε μπαλάκια και ρολαρουμε σε καρύδα. Τα βάζουμε για λίγο στο ψυγείο. Τα βάζουμε σε χαρτάκια .τα διατηρούμε για αρκετές μέρες σκεπασμένα για να μην ξεραθούν
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου