Υλικά
1 λίτρο γάλα
4 κ.σ ζάχαρη
8 κ.σ σιμιγδάλι ψιλό
1 βανίλια
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα με τη ζάχαρη να ζεστάνει ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Αφού έχει ζεσταθεί το γάλα και έχει λιώσει και η ζάχαρη προσθέτουμε λίγο-λίγο το σιμιγδάλι και τη βανίλια.
Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα.
Τοποθετουμε σε μπολάκια και προαιρετικά πασπαλίζουμε με κανέλα.
Τζέλα Αντωνοπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.


Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου