ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε πρώτα την κρέμα με 300 γρ γάλα φρέσκο, 2 αυγά,7 κ.σ.ζάχαρη, 6 κ.σ.κορν φλάουερ, 200 γρ βούτυρο,1 βανίλια.
Βάζουμε στο πάτο του τάπερ 12 μπισκότα βουτώντας τα στο γάλα! Αφρατευουμε την κρέμα στο μίξερ, μόλις κρυωσει την βαζουμε πάνω στα μπισκότα.
Βαζουμε μια σειρά μπισκότα με την ίδια διαδικασία.
Χτύπαμε και 400 γρ κρέμα γάλακτος με 50 γρ άχνη ζάχαρη και την βάζουμε επάνω! Διακοσμουμε με καρύδα.
Εκτέλεση Κρέμας:
Βάζουμε στην κατσαρόλα το γάλα, την ζάχαρη, τα αυγά, το κορν φλαουρ, την βανίλια, τα ανακατευουμε καλά και τα βαζουμε στο χαμηλό στην εστία, ανακατευουμε μέχρι να πήξει.
Ρίχνουμε και το βούτυρο σε κομματάκια και ανακατεύουμε.
Την κατεβάζουμε και την βάζουμε σε ένα μπολ, την σκέπαζουμε με διάφανη μεμβράνη.
Όταν κρυώσει την αφρατευουμε!
Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.


Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου