Amfipoli News: Απίστευτη τιμωρία: Εταιρεία έβαλε στελέχη να γονατίσουν στο δρόμο γιατί δεν πέτυχαν το στόχο τους [εικόνες]

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτη τιμωρία: Εταιρεία έβαλε στελέχη να γονατίσουν στο δρόμο γιατί δεν πέτυχαν το στόχο τους [εικόνες]


Άφωνοι οι περαστικοί είδαν ανθρώπους, γονατισμένους στη σειρά, στο δρόμο. Δεν ήταν επαίτες. Αλλωστε, φορούσαν ακριβά κοστούμια. Τι έκαναν όμως εκεί;
Οι συγκεκριμένοι, ήταν μεγαλοστελέχη εταιρείας. Και ο λόγος που βρέθηκαν σε μία γέφυρα, γονατισμένοι στο έδαφος, ο ένας δίπλα στον άλλον ήταν ότι απέτυχαν να φτάσουν στο στόχο τους. Ολα αυτά, στην πόλη Ξιαμέν στην Κίνα, όπου μία εταιρεία επέλεξε αυτό τον απίστευτο τρόπο δημόσιου εξευτελισμού για να δώσει ένα μάθημα στα στελέχη τους.
Οι «τιμωρημένοι» είχαν μπροστά τους από ένα χαρτί, στο οποίο αναφερόταν το όνομα, η ηλικία τους και το λάθος που είχαν κάνει. Για παράδειγμα, το χαρτί μπροστά στον 43χρονο Ζεν Λιου έγραφε «απέτυχα να φτάσω στους στόχους μου στις πωλήσεις», ενώ εκείνο του 39χρονου Μινγκ Τσου ανέφερε «πρέπει να γονατίσω στη γέφυρα για μία ώρα σαν τιμωρία γιατί δεν ολοκλήρωσα τη δουλειά μου».
Οι φωτογραφίες τους κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο όταν τις δημοσίευσε μία σοκαρισμένη περαστική. Μετά από λίγη ώρα, ένας από αυτούς έκρινε ότι εξευτελίστηκε αρκετά, σηκώθηκε φωνάζοντας και έφυγε. Οι άλλοι όμως παρέμειναν ήρεμοι στη θέση τους.
Τώρα, οι χρήστες του διαδικτύου στην Κίνα προσπαθούν να ανακαλύψουν ποια εταιρεία το έκανε αυτό για να την ξεμπροστιάσουν για την τραγική συμπεριφορά της απέναντι στους εργαζομένους της.

Πηγή: iefimerida.gr 
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου