Υλικά:
1 μέτριο πορτοκάλι ολόκληρο ακερωτο
1 μεγάλο μανταρίνι ολόκληρο
Ξύσμα από ένα λεμόνι.
4 μεγάλα αυγά
500 γρ αλεύρι φαρινάπ
250 μλ αραβοσιτέλαιο
200 μλ γάλα
1 κούπα και ένα τρίτο της κούπας ζάχαρη
50 γρ τρούφα
Εκτέλεση:
Κόβουμε το πορτοκάλι και το μανταρίνι μια φέτα από πάνω και από κάτω και τα πετάμε αφαιρούμε αν έχει κουκούτσια κόβουμε μικρά κομμάτια πολτοποιούμε στο μούλτι να γίνει πουρές.
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη βάζουμε το αραβοσιτέλαιο, το γάλα, τον πουρέ, το ξύσμα και τελευταίο το αλεύρι.
Βάζουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα.
Ψήνουμε στους 170 β στις αντιστάσεις για 50- 60 λεπτά.
Πετρινα Μπαρδανη προς Μπαχάρι και κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου