Amfipoli News: Πληρώνουμε στρατό, λιμενικό και αστυνομία για να μοιράζουν κρουασάν, φαγητά και κουβέρτες

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Πληρώνουμε στρατό, λιμενικό και αστυνομία για να μοιράζουν κρουασάν, φαγητά και κουβέρτες


Οι πολιτικοί μας τα τελευταία έτη, συμπεριλαμβανομένης της νέας κυβέρνησης, έχουν μετατρέψει όλους τους ένστολους με τα εθνόσημα σε υπηρετικό προσωπικό των μουσουλμάνων που έχουν μπει στην χώρα. 

Πληρώνουμε στρατό, λιμενικό και αστυνομία για να μοιράζουν κρουασάν και φαγητά, κουβέρτες του στρατού, που έχουμε πληρώσει εμείς, νερά, πορτοκαλάδες και σάντουιτς και να παρέχουν και υπηρεσίες φύλαξης σε αυτούς τους οποίους θα έπρεπε να συλλάβουν, αποκρούσουν, αποτρέψουν από το να μπουν με το έτσι θέλω στην χώρα.

Οι πληροφορίες μου λένε ότι οι ένστολοι μας, με το εθνόσημο επαναλαμβάνω, εργάζονται σε άθλιες συνθήκες, νηστικοί, χωρίς νερό, σε ορθοστασία ωρών, προκειμένου οι μετανάστες που έχουν παράνομα στη χώρα, να έχουν όλα τα κομφόρ. Η μετατροπή των ένστολων με το εθνόσημο σε room service και υπηρεσίες security των ανοιχτών hot spots δεν αποτελεί απλά σπατάλη των χρημάτων των Ελλήνων, αλλά εξευτελισμό της ελληνικής σημαίας που κοσμεί τις στολές των ανθρώπων, που κλήθηκαν να υπηρετήσουν το ελληνικό έθνος και όχι τον κάθε μουσουλμάνο που μπαίνει παράνομα. 

Αποτελεί ταπείνωση των Ελλήνων.

Λυπάμαι αλλά η νέα κυβέρνηση κάνει μια από τα ίδια και συνεχίζει να μας προκαλεί με την πολιτική της, τις δηλώσεις της και τα έργα της όπως ακριβώς έκαναν και οι προηγούμενοι. Και θα το βρει μπροστά της.

Ελένη Παπαδοπούλου


freepen.gr

Διαβάστε επίσης:



1 σχόλιο :

  1. Η ετοιμοπαραδοτη σκεψη και η πειθηνια αντιμετωπιση της λαθροεισβολης(ανοιξαμε και σας περιμενουμε) βλεπουμε οτι καλα κρατει ΠΕΡΑΝ απο τους ιδεοληπτικα προσκειμενους αριστερους αλλα ΚΑΙ σε μεγαλο αριθμο κρατικων υπαλληλων και ιερωμενων που πρωτιστως κατα το συνταγμα και την νομοθεσια θα επρεπε να ειναι στις επαλξεις του αγωνα κατα της παραβιασης των εθνικων συνορων και οχι μονον. Κατα το καθηκον τους αλλα και κατα το ΣΥΝΤΑΓΜΑ το οποιο παραβιαζουν κατα μονας αλλα και μεσω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ!!!!!!Αν δεν μπορουν ας ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ειδαλλως ειναι υπολογοι τουλαχιστον στην συνειδηση του κοσμου!!! Στρατιωτικοι, αστυνομικοι, εκπαιδευτικοι, εφοριακοι και οι περισσοτεροι δημαρχοι στην πραγματικοτητα ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ απεναντι στο Συνταγμα και στην κειμενη νομοθεσια επικαλουμενοι τις εντελως προσφατες νομικες προχειροκατασκευες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ιδιως του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα αντεχουν ουτε ενα δευτερολεπτο σε ενα ελεγχο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Ο ΔΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!! Ενω ΔΕΝ θα επρεπε να δινουν κανενα κρατικο εγγραφο στους λαθρο τους δινουν οχι παραμονη εστω αλλα ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!!!!!!! (ο σκληρος πυρηνας της πολιτογραφησης).Που σημαινει οτι σε λιγο θα ειναι κομμα στην βουλη ΙΣΟΤΙΜΟΙ με τους Ελληνες!!!!!!! Απο τωρα βεβαια διαφαινονται τα δειγματα γραφης!!! Οι λαθρο ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗ ΓΗ κατα τις θρησκευτικες αντιληψεις τους.Ειναι ματαιο να πω οτι οι επηλυδες εισβολεις καθε ειδους και προελευσης ΔΕΝ εχουν οι περισσοτεροι καμια σχεση με προσφυγες πολεμων.Ομως τι βλεπουμε??? !!!!Οι υπαλληλοι του Ελληνικου κρατους (με καποιες εξαιρεσεις) που καλοπληρωνονται σε σχεσει με τους υπολοιπους και πολυπληθεστερους φορολογουμενους (του ανταγωνιστικου ιδιωτικου τομεα) για να κανουν την δουλια τους στην πραγματικοτητα ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΚΑΘΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΕΡΓΩ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!!!!! Η Πολιτειακη θεσμικη συμβαση εντολεως λαου και εντολοδοχων νομιζω οτι εχει παραβιασθει κατα τροπο ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή