Υλικά
1 πακέτο αραβική πιτα
Φέτα τριμμένη ανάλογα τα κομμάτια που θα φτιάξουμε
2-3 αυγα
Ελαιολαδο για την επάλειψη
1 αυγό για την επάλειψη
1 κσ μαγιονεζα για την επάλειψη
Εκτέλεση
Πήρα αραβικές πίτες και τις γέμισα με φέτα ανακατεμένη με 2-3 αυγά χτυπημένα. Παίρνω τη πίτα και την αλείφω με λίγο λάδι (ελάχιστο). Βάζω 2 κουτάλες από γέμιση (μπορείτε να βάλετε ότι γέμιση θέλετε) και τη διπλώνω. Από πάνω την αλείφω με ένα χτυπημένο αυγό με μία κουταλιά της σούπας μαγιονέζα. Ψήνω 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου μισή ώρα. Καλή επιτυχία!!!!
Κορίτσια ,να διευκρινίσω κάτι:αν θέλετε να έχετε τις πίτες πιο αφρατες και φουσκωμένες ,τότε καλό είναι να χρησιμοποιήσετε τορτίγια.Αν θέλετε να είναι πιο τραγανές και όχι τόσο φουσκωμένες, χρησιμοποιήσετε αραβική πίτα.
Συνταγή/Εκτέλεση/Φωτογραφία από την Marina Raileanu Tertipi
daddy-cool.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου