Amfipoli News: Γερμανός Καθηγητής Μικροβιολογίας και Επιδημιολογίας κατεδαφίζει το Lockdown: Τα Μέτρα είναι Επικίνδυνα, όχι ο Κορωνοϊός - Αυτή η κρίση προκλήθηκε αποκλειστικά από τους πολιτικούς, δεν είναι πραγματική κρίση. (BINTEO)

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Γερμανός Καθηγητής Μικροβιολογίας και Επιδημιολογίας κατεδαφίζει το Lockdown: Τα Μέτρα είναι Επικίνδυνα, όχι ο Κορωνοϊός - Αυτή η κρίση προκλήθηκε αποκλειστικά από τους πολιτικούς, δεν είναι πραγματική κρίση. (BINTEO)


Ο Καθηγητής  Μικροβιολογίας και Επιδημιολογίας κ. Sucharit Bakhdi σε μια πλούσια συνέντευξη στον αυστριακό δημοσιογράφο Ferdinand Wegscheider μιλά για την κρίση του κορωνοϊού, τα μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπισή του, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και πολλά άλλα.

Αξίζει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο απόσπασμα από το 30ο έως το 40ο λεπτό στο οποίο ο Καθηγητής επεξηγεί απλά και κατανοητά την λογική των εμβολίων για την πρόληψη ασθενειών ενώ κάνει είναι έντονα αρνητικός στην επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό όπως αυτό ήδη προτείνεται από κάποιους κύκλους διεθνώς.

Είπε επίσης μεταξύ άλλων ότι, αυτή η κρίση προκλήθηκε αποκλειστικά από τους πολιτικούς. Δεν είναι πραγματική κρίση. 
Πότε η κρίση θα τελειώσει; 
Οπότε το καθορίσουν οι πολιτικοί. 
Δεν έχει να κάνει με τον ιό. Αυτή η κρίση δεν υπήρξε ποτέ. Επιδημία δεν υπήρξε ποτέ! Καταλαβαίνετε; Είναι ένα φάντασμα!

 

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου