Υλικά:
1 μέτριο κολοκύθι κομμένο σε μπαστουνάκια
2 ασπράδια
αλάτι - πιπέρι
100 γρ τυρί τριμμένο στο πολύ λεπτό μέρος του τρίφτη (εγώ έβαλα γραβιέρα Αμφιλοχίας)
50 γρ τριμμένη φρυγανιά (ή παξιμάδι ή γαλέτα)
Ανακατεύω τη φρυγανιά με το τυρί μαζί σε ένα βαθύ πιάτο.
σε ένα άλλο χτυπάω τα ασπράδια με το αλατοπίπερο.
περνάω τα μπαστουνάκια από το ασπράδι και έπειτα από τη φρυγανιά.
Βάζω σε ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο (αντιστάσεις έψησα) στους 200C για 30 λεπτά.
(συνταγή sotiria amorgianioti)
Οι σπιτικές γεύσεις μου
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου