Όλοι μας κάπου στο ψυγείο μας πρέπει να έχουμε μερικά ξεχνασμένα κολοκυθάκια.. Τι θα λέγατε λοιπόν, να τα βγάλετε και να δοκιμάσετε να φτιάξετε μια από τις παρακάτω συνταγές! Είναι πεντανόστιμες και τα παιδιάκια σας θα ξετραλαθούν!
Ομελέτα με κολοκυθάκια:
Συνταγή από: auga.gr
Υλικά για 4 άτομα:
6 αυγά
4 μέτρια κολοκυθάκια
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά ψιλοκομμένο βασιλικό
3 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα
δύο κουταλιές κρέμα γάλακτος
βούτυρο, λάδι, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
4 μέτρια κολοκυθάκια
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά ψιλοκομμένο βασιλικό
3 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα
δύο κουταλιές κρέμα γάλακτος
βούτυρο, λάδι, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
Εκτέλεση:
1. Πλύντε, καθαρίστε και κόψτε τα κολοκυθάκια σε λεπτές ροδέλες.
2. Σ’ένα μεγάλο τηγάνι βάλτε 2 κουταλιές λάδι και μία βούτυρο και το σκόρδο ελαφρά κοπανισμένο. Βάλτε το στη φωτιά και όταν το βούτυρο λιώσει αφαιρέστε το σκόρδο, ρίξτε και τηγανίστε τα κολοκυθάκια και πασπαλίστε τα με αλάτι.
3. Χτυπήστε τ’αυγά με την παρμεζάνα, την κρέμα γάλακτος, το βασιλικό αλάτι και πιπέρι.
4. Σ’ένα αντικολλητικό τηγάνι αλειμμένο με 1 κουταλιά λάδι ρίξτε το μισό μείγμα με τα αυγά και τηγανίστε την ομελέτα σε χαμηλή φωτιά και με το τηγάνι σκεπασμένο. Μόλις η ομελέτα αρχίσει να πήζει στο πάνω μέρος σκορπίστε τα μισά κολοκυθάκια και συνεχίστε το ψήσιμο με το σκεύος σκεπασμένο μέχρι η ομελέτα να πήξει καλά. Κάντε μία άλλη ομελέτα με τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρετε τις ομελέτες ζεστές, πασπαλισμένες με πάπρικα…
Πιτσάκια με κολοκυθάκια
Συνταγή από: healthweb.gr
Θα χρειαστείτε:
Κολοκυθάκια μεγάλα και χοντρά
Τυρί μοτσαρέλα
Σάλτσα για πίτσα
Πεπερόνι προαιρετικά
Ρίγανη & αλάτι
Τυρί μοτσαρέλα
Σάλτσα για πίτσα
Πεπερόνι προαιρετικά
Ρίγανη & αλάτι
Εκτέλεση της συνταγής:
Πλύνετε καλά τα κολοκυθάκια εξωτερικά χωρίς να τα ξεφλουδίσετε-ξύσετε. Κόψτε τα σε ροδέλες. Αλατίστε τα και βάλτε τα να ψηθούν στο φούρνο ή στην ψηστιέρα σας. Μόλις είναι έτοιμα, βάλτε την σάλτσα πίτσας με ένα κουταλάκι του γλυκού, το τυρί και τις φετούλες πεπερόνι. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 200 βαθμούς για 1-3 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί. Μόλις τα βγάλετε πασπαλίστε με λίγη ρίγανη και απολαύστε όσες μπουκιές θέλετε χωρίς ενοχές!
Μπρουσκέτες με ψητά κολοκυθάκια και φέτα
Συνταγή από: athensgo.gr
Υλικά:
8 κολοκυθάκια, μικροσκοπικά
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 μεγάλες φέτες από χωριάτικο ψωμί της αρεσκείας μας
1 – 2 κουτ. σούπας σάλτσα ντομάτας με βασιλικό (έτοιμη από βαζάκι) ή 1 κουτ. γλυκού πελτές ντομάτας
100 γρ. φέτα θρυμματισμένη, ή ανθότυρο, για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα, ή όποιο κίτρινο τυρί έχουμε, τριμμένο
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 μεγάλες φέτες από χωριάτικο ψωμί της αρεσκείας μας
1 – 2 κουτ. σούπας σάλτσα ντομάτας με βασιλικό (έτοιμη από βαζάκι) ή 1 κουτ. γλυκού πελτές ντομάτας
100 γρ. φέτα θρυμματισμένη, ή ανθότυρο, για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα, ή όποιο κίτρινο τυρί έχουμε, τριμμένο
Διαδικασία: Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες ή σε κύβους, τις βάζουμε σε ένα μπολ, τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο, ανακατεύουμε και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για 2 – 3 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς. Ψήνουμε το ψωμί ελαφρώς στο φούρνο ή στην τοστιέρα, απλώνουμε σε κάθε φέτα τη σάλτσα ντομάτας ή αλείφουμε κάθε μία με 1 κουτ. γλυκού πελτέ ντομάτας. Προσθέτουμε τα σοταρισμένα κολοκυθάκια και τελειώνουμε με τη φέτα ή το τυρί της αρεσκείας μας. Τρίβουμε πιπέρι και σερβίρουμε. Αν θέλουμε, τις γκρατινάρουμε για λίγο στο γκριλ.
Κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά και σάλτσα τυριου στο φούρνο
Συνταγή στο: daddy-cool.gr
Κολοκυθάκια γεμιστά με γαλοπούλα και μανιτάρια του Άκη Πετρετζίκη
Συνταγή από: koolnews.gr
Υλικά:
6 μέτρια κολοκυθάκια στρογγυλά
250 γραμμ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
250 γραμμ. καπνιστή γαλοπούλα κομμένη σε κύβους
2 κλωνάρια σέλερι καθαρισμένο
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 ποτήρι κρασί λευκό
1κουταλιά της σούπας θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι του γλυκού δενδρολίβανο φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη φρέσκια ψιλοκομμένη
Μαϊντανός
250 γραμμ. τυρί τριμμένο (γραβιέρα, κασέρι)
1 αβγό
Ελαιόλαδο για σοτάρισμα
1 κονσέρβα έτοιμη σάλτσα ντομάτας (400 γραμμ.)
Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία:
Σε ένα βαθύ τηγάνι που το έχουμε κάψει σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε 1 κουταλιά ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε καλά μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους και να πάρουν χρώμα. Αφαιρούμε και βάζουμε σε ένα μπολ.
Επιστρέφουμε ξανά το τηγάνι στη φωτιά και βάζουμε μία κουταλιά ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα και σοτάρουμε και αυτή μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα και να μοσχομυρίσει. Αφαιρούμε και βάζουμε στο μπολ με τα μανιτάρια.
Παράλληλα με τη βοήθεια ενός μαχαιριού κόβουμε ένα καπάκι από το κάθε κολοκυθάκι και με τη βοήθεια ενός μικρού κουταλιού, τα καθαρίζουμε στο τοίχωμά τους ώστε να έχει πάχος 3-4 χιλιοστά. Έπειτα ψιλοκόβουμε το εσωτερικό τους και το κρατάμε στο πλάι.
Επιστρέφουμε το τηγάνι στη φωτιά και όταν κάψει καλά βάζουμε ακόμα μία κουταλιά ελαιόλαδο. Σε αυτό σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά, προσθέτουμε το σέλερυ, το εσωτερικό από τα κολοκύθια και το σκόρδο. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μειωθεί ο όγκος των λαχανικών, για 10 λεπτά ακόμα.
Έπειτα προσθέτουμε τα μανιτάρια και την γαλοπούλα, ανακατεύουμε και τα ζεσταίνουμε ξανά και αυτά. Ρίχνουμε το κρασί και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε το αβγό, τα μυρωδικά και το μισό τυρί. Διορθώνουμε με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά. Γεμίζουμε τα κολοκυθάκια με το μείγμα, τα βάζουμε σε ένα μικρό ταψί που να τα χωράει απλωτά και ρίχνουμε την ντομάτα στο ταψί και συμπληρώνουμε με το νερό. Τέλος, βάζουμε το υπόλοιπο τυρί πάνω από τα κολοκυθάκια και ψήνουμε για 40 λεπτά στους 190 βαθμούς με το ταψί σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο και άλλα 20 λεπτά χωρίς αλουμινόχαρτο.
Muffins με κολοκύθια και φέτα
Συνταγή στο: daddy-cool.gr
Ογκρατέν με τυριά και κολοκυθάκια
Συνταγή από: xrysessyntages.com
Υλικά για 4-6 άτομα:
1 κιλό κολοκυθάκια
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
+ λίγο για το ταψί
250 γρ. φρέσκια ανάλατη αναρή
1 φλ. αλεύρι
1 ½ φλ. γάλα
3 αβγά
100 γρ. φέτα θρυμματισμένη
½ φλ. τριμμένο κεφαλοτύρι ή άλλο τυρί
½ κουταλάκι ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
+ λίγο για το ταψί
250 γρ. φρέσκια ανάλατη αναρή
1 φλ. αλεύρι
1 ½ φλ. γάλα
3 αβγά
100 γρ. φέτα θρυμματισμένη
½ φλ. τριμμένο κεφαλοτύρι ή άλλο τυρί
½ κουταλάκι ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Κολοκυθάκια με πατάτες στον φούρνο (μπριάμ)
Συνταγή από: medidiatrofi.gr
Υλικά (για 6 μερίδες):
Μισό κιλό κολοκυθάκια
1 κιλό πατάτες
5 έως 6 σκελίδες σκόρδα
200 γραμμάρια λάδι
Αλάτι
4 έως 5 φρέσκιες ντομάτες
1 ματσάκι μαϊντανός
Μαυροπίπερο, κύμινο, κόκκινο γλυκοπίπερο
1 κιλό πατάτες
5 έως 6 σκελίδες σκόρδα
200 γραμμάρια λάδι
Αλάτι
4 έως 5 φρέσκιες ντομάτες
1 ματσάκι μαϊντανός
Μαυροπίπερο, κύμινο, κόκκινο γλυκοπίπερο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κολοκυθάκια και τις πατάτες και κατόπιν τα κόβουμε σε φέτες. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τα σκόρδα μας. Επίσης πλένουμε και πολτοποιούμε τις ντομάτες (στο μπλέντερ). Ανάβουμε τον φούρνο μας στους 250ο βαθμούς.
Βάζουμε στο ταψί του φούρνου τα κολοκυθάκια και τις πατάτες και στη συνέχεια ρίχνουμε τις φέτες του σκόρδου, τις αλεσμένες ντομάτες, το λάδι, το αλάτι και όλα τα μπαχαρικά. Τα ανακατεύουμε καλά και από πάνω ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Όπως είναι πολύχρωμο και στολισμένο το ταψί μας, το ρίχνουμε στον φούρνο.
Ύστερα από είκοσι λεπτά, χαμηλώνουμε τη φωτιά στους 200ο βαθμούς και έπειτα από είκοσι λεπτά στους 180ο βαθμούς.
Όταν περάσει περίπου μισή ώρα, το φαγητό μας είναι ήδη έτοιμο. Προσέξτε, όμως, διότι πρέπει να κρυώσει κάπως πριν από το σερβίρισμα, διότι ως γνωστόν οι πατάτες και τα κολοκυθάκια αργούν να κρυώσουν
Βάζουμε στο ταψί του φούρνου τα κολοκυθάκια και τις πατάτες και στη συνέχεια ρίχνουμε τις φέτες του σκόρδου, τις αλεσμένες ντομάτες, το λάδι, το αλάτι και όλα τα μπαχαρικά. Τα ανακατεύουμε καλά και από πάνω ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Όπως είναι πολύχρωμο και στολισμένο το ταψί μας, το ρίχνουμε στον φούρνο.
Ύστερα από είκοσι λεπτά, χαμηλώνουμε τη φωτιά στους 200ο βαθμούς και έπειτα από είκοσι λεπτά στους 180ο βαθμούς.
Όταν περάσει περίπου μισή ώρα, το φαγητό μας είναι ήδη έτοιμο. Προσέξτε, όμως, διότι πρέπει να κρυώσει κάπως πριν από το σερβίρισμα, διότι ως γνωστόν οι πατάτες και τα κολοκυθάκια αργούν να κρυώσουν
Τηγανιτά κολοκυθάκια με παρμεζάνα
Συνταγή από: newsbeast.gr
Υλικά : για 2-4 άτομα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 1/2 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/4 κούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
1 κιλό φρέσκα κολοκυθάκια, κομμένα σε μπαστούνια
1 κύβο ζωμό κρέατος ή λαχανικών
1 κουταλάκι του γλυκού ξερό θυμάρι ή 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 φλιτζάνι παρμεζάνα
1 1/2 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/4 κούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
1 κιλό φρέσκα κολοκυθάκια, κομμένα σε μπαστούνια
1 κύβο ζωμό κρέατος ή λαχανικών
1 κουταλάκι του γλυκού ξερό θυμάρι ή 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 φλιτζάνι παρμεζάνα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι μαζί με τον μαϊντανό και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν για 2 λεπτά περίπου, δεν θέλουμε να ροδίσουν.
Βουτάμε τα κολοκυθάκια μέσα στη παρμεζάνα και τα προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με τον ζωμό κρέατος, το θυμάρι και μια πρέζα αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε απαλά.
Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 15 έως 20 λεπτά. Ελέγξτε και ανακατεύετε κάθε λίγο για να μην κολλήσουν.
Βουτάμε τα κολοκυθάκια μέσα στη παρμεζάνα και τα προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με τον ζωμό κρέατος, το θυμάρι και μια πρέζα αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε απαλά.
Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 15 έως 20 λεπτά. Ελέγξτε και ανακατεύετε κάθε λίγο για να μην κολλήσουν.
Σπαγγέτι με κολοκυθάκια και μανιτάρια
Συνταγή από: sintayes.gr
Υλικά συνταγής:
6 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
100 γρ. φρέσκα μανιτάρια σε φέτες
4-5 κολοκυθάκια σε ροδελίτσες ή κύβους
2 κ.γ. ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
2 κ.γ. του γλυκιού ξερή ρίγανη
2 κ.γ. νιφάδες κόκκινης πιπεριάς
400 γρ. σπαγγέτι
αλάτι πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
100 γρ. φρέσκα μανιτάρια σε φέτες
4-5 κολοκυθάκια σε ροδελίτσες ή κύβους
2 κ.γ. ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
2 κ.γ. του γλυκιού ξερή ρίγανη
2 κ.γ. νιφάδες κόκκινης πιπεριάς
400 γρ. σπαγγέτι
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής:
Ζεσταίνετε σε μεγάλο βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο σε μέτρια θερμοκρασία και σοτάρετε για 1/2 λ το σκόρδο για να αρωματισθεί το λάδι. Προσθέτετε τα μανιτάρια σε φέτες και τα κολοκυθάκια σε ροδελίτσες ή κυβάκια και τα σοτάρετε για 7-8 λ περίπου, ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτετε το βασιλικό, τη ρίγανη, τις νιφάδες κόκκινης πιπεριά, αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε και αφήνετε για 1/2 λ ακόμα.
Εν τω μεταξύ, βράζετε τα μακαρόνια αλ τέντε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Με μια “τσιμπίδα” τα βγάζετε από τη κατσαρόλα και τα μεταφέρετε απευθείας στο τηγάνι με το μείγμα κολοκυθάκια-μανιτάρια.
Ανακατεύετε να ενσωματωθούν και σερβίρετε αμέσως με τραγανές φέτες ψωμιού με σκόδρο, πασπαλίζοντας προαιρετικά με τυρί τριμμένο ή επιπλέον βασιλικό ψιλοκομμένο.
Κολοκυθόπιτα με πράσινο κολοκύθι
Συνταγή από: athinorama.gr
Υλικά
Για το φύλλο
Για το φύλλο
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι
½ κ.γ. αλάτι
1 ½ φλ. νερό
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι
½ κ.γ. αλάτι
1 ½ φλ. νερό
Εναλλακτικά, έτοιμο χωριάτικο φύλλο
Για τη γέμιση
¾ φλ. κασέρι
½ φλ. τελεμές
3 κ.σ. κοπανιστή
1 φλ. φρέσκο δυόσμο ή ½ φλ. ξερό δυόσμο
2 κ.σ. σκόρδο αφυδατωμένο
5 φλ. κολοκύθια ξυσμένα
4 αβγά
1 φλ. τριμμένη φριγανιά
Αλάτι, 1 κ.σ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
½ φλ. τελεμές
3 κ.σ. κοπανιστή
1 φλ. φρέσκο δυόσμο ή ½ φλ. ξερό δυόσμο
2 κ.σ. σκόρδο αφυδατωμένο
5 φλ. κολοκύθια ξυσμένα
4 αβγά
1 φλ. τριμμένη φριγανιά
Αλάτι, 1 κ.σ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε το φύλλο: ανακατεύουμε όλα τα υλικά, ζυμώνουμε, αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί 1 ώρα. Αν χρησιμοποιούμε έτοιμο φύλλο το βγάζουμε από την κατάψυξη 2 ώρες πριν το χρειαστούμε, για να ξεπαγώσει με την ησυχία του.
Εν τω μεταξύ, φτιάχνουμε τη γέμιση:
Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπόλ τα κολοκύθια, τα τυριά, το πιπέρι, το δυόσμο και το σκόρδο. Ρίχνουμε πιπέρι, τα αυγά χτυπημένα και τη φρυγανιά. Δοκιμάζουμε το αλάτι
κανονικά δεν χρειάζεται αλάτισμα διότι η κοπανιστή είναι αρκούντως αλμυρή.
κανονικά δεν χρειάζεται αλάτισμα διότι η κοπανιστή είναι αρκούντως αλμυρή.
Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί διαμέτρου 35 εκ. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180o C. Αν φτιάχνουμε μόνοι μας το φύλλο, χωρίζουμε τη ζύμη σε δύο κομμάτια το ένα μεγαλύτερο από το άλλο.
Ανοίγουμε το μεγαλύτερο και το στρώνουμε στον πάτο του ταψιού. Αλλιώς στρώνουμε το ένα από τα δύο κατεψυγμένα φύλλα που πρέπει να έχουν ξεπαγώσει τελείως αφήνοντας να κρέμονται οι άκρες του έξω από το ταψί. Ρίχνουμε από πάνω τη γέμιση και την ισιώνουμε κουνώντας το ταψί. Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο. Πιάνουμε και τα δύο φύλλα μαζί και τα γυρίζουμε προς τα μέσα στρίβοντάς τα και φτιάχνοντας μια μπορντούρα ώστε να κλειστεί καλά η γέμιση μέσα. Χαράζουμε την πίτα σε τετράγωνα κομμάτια και την αλείφουμε με ελαιόλαδο ή τη ραντίζουμε με νερό. Την ψήνουμε για 50 λεπτά.
Σαλάτα με κολοκυθάκια, μυζήθρα και πιπεριές
Συνταγή από: arttable.gr
Υλικά
(για 4 άτομα)
1/2 κιλό μικρά κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά, κομμένες σε κομμάτια
5 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
400 γρ. μυζήθρα, θρυμματισμένη
1 ματσάκι ρόκα, καλά πλυμένη
1/3 φλιτζανιού φυλλαράκια δυόσμου
αλάτι
Για τη βινεγκρέτ
3 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μπαλσάμικο
1/3 κ.γ. αλάτι
1/3 κ.γ. πιπέρι’
Εκτέλεση
1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές μέχρι να πάρουν χρώμα
2. Σε ένα μπολ χτυπάμε όλα τα υλικά για τη βινεγκρέτ.
3. Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε τα σοταρισμένα υλικά μαζί με τη ρόκα, προσθέτουμε τη βινεγκρέτ και ανακατεύουμε ξανά. Σκορπίζουμε από πάνω και τη θρυμματισμένη μυζήθρα και σερβίρουμε γαρνίροντας με φυλλαράκια δυόσμου.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου