Amfipoli News: Εντοπίστηκε το όχημα της αγνοούμενης, όχι όμως και η ίδια. Θρίλερ με ζευγάρι ηλικιωμένων που έπεσε η στέγη του σπιτιού του. Δείτε από ψηλά τις καταστροφές στο Μουζάκι

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Εντοπίστηκε το όχημα της αγνοούμενης, όχι όμως και η ίδια. Θρίλερ με ζευγάρι ηλικιωμένων που έπεσε η στέγη του σπιτιού του. Δείτε από ψηλά τις καταστροφές στο Μουζάκι


Στο Μουζάκι, το χωριό που χτυπήθηκε με σφοδρότητα από την κακοκαιρία, οι αγωνιώδεις έρευνες για την 40χρονη γυναίκα συνεχίζονται. Πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκε το όχημά της, όχι όμως την ίδια. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του υπερχειλισμένου Πάμισου ποταμού. 

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στην περιοχή των παλιών σφαγείων. Ο πολίτης που το είδε ειδοποίησε τις αρχές και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί από το οικείο τμήμα. Στην έρευνα που ακολούθησε δεν εντοπίστηκε η αγνοούμενη οδηγός του αυτοκινήτου. 

Συναγερμός στην Καστανίτσα στην Καρδίτσας για ζευγάρι ηλικιωμένων 

Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν φόβους για τη ζωή τους ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το ζευγάρι αγνοείται μετά την πτώση της σκεπής του σπιτιού τους από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που προκάλεσε ο «Ιανός».  Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυροσβεστική δεν μπορεί να πλησιάσει στο σημείο.  

Η καταστροφή από ψηλά 
Τις πληγές της μετρά με το πρώτο φως της ημέρας η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, καθώς η επέλαση του «Ιανού» ήταν καταστροφική. Ήδη η περιοχή θρηνεί τον θάνατο ενός 43χρονου κτηνοτρόφου που αγνοούνταν από εχθές στην περιοχή. Η αερολήψεις από το Μουζάκι αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής : καθιζήσεις δρόμων, κατολισθήσεις, μερικές καταρρεύσεις κτιρίων. 
Μουζάκι Καρδίτσας. Το σημείο όπου το ποτάμι μπήκε μέσα στην πόλη και προκάλεσε καταστροφές. 

Όλα προκλήθηκαν από την υπερχείλιση του ποταμού που «κατάπιε» γέφυρες, δρόμους και δημόσια κτίρια που ήταν οικοδομημένα στα πρανή του Πάμισου. 
Δημόσια κτίρια στο Μουζάκι έχουν υποστεί ζημιές στα θεμέλια από την υπερχείλιση του Πάμισου.

mixanitouxronou.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου