Υλικά:
1 πακέτο πίτες για σουβλάκια,
500γρ.φέτα τριμμένη,
1 πακέτο τυρί αλοιφή τύπου Φιλαδελφεια
αλάτι, πιπερακι, ρίγανη
Εκτέλεση:
Παίρνουμε τις πίτες και βάζουμε από λίγο φέτα και λίγο από την αλοιφη τυριου ριχνουμε αλατι πιπερι και ριγανη το κλείνουμε σαν φεγγάρι και το τηγανίζουμε με λίγο λάδι μέχρι να πάρει χρώμα γίνετε
Η Συνταγή είναι από κ. Xristina Gewrgiopoulou – “greek recipes -ελληνικές συνταγές”.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου