Amfipoli News: Ν.Τραμπ: «Ο κορωνοϊός είναι λιγότερο φονικός από την γρίπη – Θα μάθουμε να ζούμε και με τον κορωνοϊό»

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Ν.Τραμπ: «Ο κορωνοϊός είναι λιγότερο φονικός από την γρίπη – Θα μάθουμε να ζούμε και με τον κορωνοϊό»



Με μήνυμα στους Αμερικανούς μέσω Twitter επανήλθε τα ξημέρωμα της Τρίτης (ώρα ΗΠΑ) ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος έκανε τρεις αναρτήσεις μέσα σε διάστημα 23 λεπτών με τις δύο να αφορούν στον Τζο Μπάιντεν και την τρίτη να αφορά στον κορωνοϊό.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ γράφει για τον κορωνοϊό ότι «είναι πολύ λιγότερο φονικός σε ορισμένους πληθυσμούς» προσθέτοντας ότι δεν μπορεί η Αμερική «να κλείσει» λόγω της πανδημίας. «Όχι, μάθαμε να ζούμε με τη γρίπη, όπως μαθαίνουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό» γράφει ο Τραμπ.

Στις άλλες δύο αναρτήσεις ο Τραμπ επιτίθεται στον αντίπαλό του των Δημοκρατικών από τη μια για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην άμβλωση και από την άλλη για παρεμβάσεις στην σύνθεση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ, μάλιστα, κλείνει και τις δύο αναρτήσεις που αφορούν τον Μπάιντεν με την ατάκα «πηγαίντε και ψηφίστε».

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, που βρίσκεται στον Λευκό Οίκο από χθες το απόγευμα, ενώπιον των χιλιάδων υποστηρικτών του έβγαλε την μάσκα και χαιρέτησε στρατιωτικά σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, για να δείξει σε όλους πως ο κορωνοϊός νικήθηκε και πως δεν πρέπει να σταματήσει η ζωή να προχωράει.

Πηγή: pronews.gr, the Flag Report

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου