Amfipoli News: «Οι αρχαίοι γίγαντες που κυβέρνησαν την Αμερική: Οι χαμένοι σκελετοί και η μεγάλη συγκάλυψη του Smithsonian» του Richard Dewhurst

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

«Οι αρχαίοι γίγαντες που κυβέρνησαν την Αμερική: Οι χαμένοι σκελετοί και η μεγάλη συγκάλυψη του Smithsonian» του Richard Dewhurst



 Του Γιώργου Λεκάκη

Τον Φεβρουάριο του 2014 ως συγγραφέας του μήνα είχε επιλεχθεί ο συγγραφέας και ερευνητής Richard Dewhurst, κυρίως για το βιβλίο του «The Ancient Giants Who Ruled America: The Missing Skeletons and the Great Smithsonian Cover-Up» / «Οι αρχαίοι γίγαντες που κυβέρνησαν την Αμερική: Οι χαμένοι σκελετοί και η μεγάλη συγκάλυψη του Smithsonian», που είχε κυκλοφορήσει σε 8 γλώσσες.

Ο Richard J. Dewhurst είναι ο βραβευμένος με το βραβείο Emmy συγγραφέας του ντοκυμανταίρ μεγάλου μήκους «Dear America: Letters Home from Vietnam» / «Αγαπητή Αμερική: Γράμματα από το Βιετνάμ». Είναι απόφοιτος του NYU με πτυχία δημοσιογραφίας, σεναρίου κινηματογραφικών ταινιών και τηλεόρασης, έχει γράψει και επεξεργαστεί σενάρια και κείμενα για το History Channel, το Arts & Entertainment Channel, το PBS, την Fox Television, το Fox Films, το ABC News, το TNT, την Paramount Pictures και το Miami Herald.

"Ο γίγαντας της Καταλίνα":
Ένας από τους 3.781 σκελετούς  "Ινδιάνων" που είχε βρεθεί.
Το μήκος του σκελετού ήταν 2,74 μ.


Στο νέο του βιβλίο ««The Ancient Giants Who Ruled America: The Missing Skeletons and the Great Smithsonian Cover-Up», χρονολογεί σχολαστικά τους «χαμένους» γιγαντιαίους σκελετούς, ενός από τα μεγαλύτερα μουσειακά συγκροτήματα του κόσμου, του Smithsonian.

ΠΗΓΗGraham Hancock, 31 Ιανουαρίου 2014

arxeion-politismou.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου